Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Αντώνης Ηλιάδης

  Ο “μπόμπας”, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, από τους διακριθέντες στην πολύ καλή χρονιά των Λευκαδίων στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, ανυπομονεί για το μεγάλο βήμα! Σε συνομιλία που είχαμε μαζί χθες μας εκμυστηρεύτηκε ότι είναι πραγματικά σε αναμμένα κάρβουνα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά τη δοκιμή του στον ΠΑΟΚ πριν από ένα μήνα περίπου, περιμένει τα χαρμόσυνα νέα!

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρεί οτι ο Ηλιάδης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Δικέφαλο και απλά περιμένει το ΟΚ από τον Δώνη. Ο Αντώνης δοκιμάστηκε υπό τις οδηγίες του Αλεξανδρίδη, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (τον είδαν και στο φιλικό με τη Βέροια που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και είχε εκπληκτική απόδοση) και σίγουρα από την πλευρά του έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

Έχει ήδη ενημερωθεί και ο Ζήσης Βρύζας και πραγματικά αν έρθει το πολυπόθυτο “ναι”, τότε μιλάμε για την πραγματοποίηση της μεγάλης επιθυμίας του “μπόμπα”, μιας και δεν το έχει κρύψει ότι είναι οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected