Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Συμβούλιο

  Στην προχθεσινή σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας του Μακροχωρίου και ενώ πολύς κόσμος περίμενε ότι θα βγει είδηση από αυτό, αντίθετα δεν αποφασίστηκε το παραμικρό, καθώς, όπως μάθαμε, ο κ. Βούλγαρης είναι φανερό πως κάτι περιμένει.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θέλει κάποιον ή κάποιους συμπαίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη χρονιά που έρχεται, όμως εμείς πιστεύουμε ότι (και σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ από την Επιτροπή Δ΄Εθνικής) περιμένει τον καταρτισμό των ομίλων της κατηγορίας.

Και αυτό γιατί αν ισχύσει τελικά η αναδιάρθρωση, τότε πολύ πιθανό στον όμιλο να βρίσκονται και ομάδες από την ΕΠΣ Μακεδονίας, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας, αλλά και εκ των πραγμάτων αυξάνει τις απαιτήσεις καθώς θα πρέπει (εφόσων ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει) να αυξηθεί το μπάτζετ και να ανέβει ο πήχης.

Επομένως, μέχρι και την επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ, είναι δύσκολο να παρθεί κάποια απόφαση από πλευράς κ. Βούλγαρη και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα θεωρηθεί έκπληξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected