Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αντώνης Ηλιάδης : “Ναι, μίλησα με τη Βέροια”

  Διαβάσαμε στα “Σπορ του Βορρά” στο προχθεσινό φύλλο, ότι ο Αντώνης Ηλιάδης έχει κλείσει οριστικά στη Βέροια και ότι θα δοθεί δανεικός σε μία ομάδα. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ίδιο και μας ανέφερε ότι όντως μίλησε με στέλεχος της Βέροιας και του εξέφρασε την θέληση της “Βασίλισσας του Βορρά” να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όπως μας είπε, η πρώτη επαφή έγινε μετά το φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου ανάμεσα στα Λευκάδια και τη Βέροια και ότι από τότε, όπως μας έχει δηλώσει και τις προηγούμενες μέρες, περιμένει στο ακουστικό του. Το τηλέφωνο λοιπόν έγινε, πριν λίγες μέρες όντως υπήρξε επαφή, όμως τίποτα περισσότερο δεν συζητήθηκε.

Άλλωστε ο “μπόμπας” περιμένει και την οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ, σχετικά με τη δοκιμή του εκεί, ενώ τελικά απορρίφθηκε η επιλογή της Γερμανίας και της ομάδας με τον Έλληνα προπονητή που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της χώρας. Εμείς επικοινωνήσαμε με στέλεχος της Βέροιας και μας είπε ότι τις μεταγραφικές υποθέσεις τις χειρίζεται ο πρόεδρος σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή και οποιαδήποτε τελική επιλογή θα γίνει άμεσα, καθώς την Πέμπτη ξεκινά πλέον και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected