Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Ανανέωσε ο Σιρίλ Καλί

  Παίκτης της Βέροιας θα είναι και του χρόνου ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός, ο οποίος αργά το βράδυ συμφώνησε σε όλα με τους κυανέρυθρους και σήμερα θα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης. Παρά το pressing που δέχτηκε από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο Γάλλος υπέγραψε τελικά στη “Βασίλισσα” και σήμερα το απόγευμα θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

  Εκεί θα βρίσκονται, όπως αναφέραμε και χθες βράδυ οι δύο Ισπανοί Πέρεζ Μορένο Γκιγέρμο και Κάρλος Μενέντεζ, που πέρασαν με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους. Άγνωστο παραμένει αν στην πρώτη θα βρίσκεται και ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε χθες βράδυ με τον τεχνικό διευθυντή της Βέροιας, κ.Κικερίδη και ζήτησε μία μικρή παράταση για να απαντήσει οριστικά.

  Επίσης, σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΛΑΟΣ”, δεν υπάρχει θέμα Λάζαρου Φωτιά, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν τίθεται ζήτημα αποζημίωσης για την ομάδα της Λάρισας, αφού η ομάδα δεν χρειάζεται στόπερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected