Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νάουσα – Διεργασίες στα διοικητικά

  Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από χθες, το ρεπορτάζ από την πόλη της Νάουσας είναι πλούσιο και η θεματολογία σημαντική. Ξεκινώντας από τα διοικητικά της ομάδας της πόλης, μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος Θωμάς Σαμαράς, έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει. Στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο, έγινε ο καθιερωμένος απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και επιχειρήθηκε να αναδειχθεί νέα, όμως αυτό δεν έγινε, λόγω αδυναμίας να υπάρξει ο απαιτούμενος αριθμός προσώπων για να δημιουργηθεί το διοικητικό σχήμα.

Έτσι, ορίστηκε μια 5μελής επιτροπή που αποτελείται από τον νυν δήμαρχο Νάουσας Αντώνη Καραμπατζό, τον κ.Τασιώνα, τον απερχόμενο πρόεδρο Θωμά Σαμαρά, τον προπονητή Βασίλη Αργυρίου και τον Δημήτρη Ζούρκο, πρώην αντιπρόεδρο της ομάδας.

  Η 5μελής επιτροπή που συστήθηκε, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να προχωρήσει σε επαφές με οικονομικούς παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης, έτσι ώστε να συμβάλλουν οικονομικά όσοι έχουν τη δυνατότητα ή ακόμα και να συμμετέχουν στο συμβούλιο ως μέλη. Μέχρι στιγμής η προσπάθεια αυτή, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην πόλη αλλά και γενικότερα, δείχνει τα πρώτα ψεγάδια αισιοδοξίας, αν και οι περισσότεροι επιθυμούν απλά τη συμμετοχή τους στη διοίκηση και όχι τόσο οικονομικά.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και ελπίζουν στο τέλος να ευοδωθεί. Μέχρι στιγμής, έμπρακτο ενδιαφέρον όσον αφορά το οικονομικό, έχει δείξει ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, Πουλτσίδης Γιώργος, τεχνολόγος γεωπόνος ο ίδιος, ιδιοκτήτης των “Φυτωρίων Πουλτσίδη”. Οι συζητήσεις με τον εν λόγω επιχειρηματία βρίσκονται σε καλό δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, όμως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και θα πρέπει να περιμένουμε το πέρας των διαπραγματεύσεων.

  Η επόμενη γενική συνέλευση δεν έχει οριστεί χρονικά, αφού θα πρέπει πρώτα να υπάρξει κάτι χειροπιαστό και στη συνέχεια να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Το Imathia Sports News θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει όλη τη διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected