Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Τσαλώνης – Τέλος από Αλεξάνδρεια

  Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Γιώργο Τσαλώνη (φωτ. κάτω στη μέση) και μας αποκάλυψε ότι πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ο 28χρονος εξτρεμ έκλεισε τον κύκλο του στους “πράσινους” και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αύριο παίρνω το δελτίο μου από την ομάδα και σύντομα θα μπορώ να ανακοινώσω που θα βρίσκομαι τη νέα περίοδο“. Σε ερώτησή μας αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο μας απαντά : “Είναι 4-5 προτάσεις που έχω προκρίνει, έχω λίγες μέρες ακόμα να το σκεφτώ. Η μία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν και με απομακρύνει πολύ από την πόλη που εργάζομαι (σ.σ. Χαλκηδόνα). Ακόμα να σου πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει, αλλά πρέπει να το κάνω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τότε θα μπορώ να το ανακοινώσω“.

  Άλλη μία αποχώρηση λοιπόν από την ομάδα της Αλεξάνδρειας, μετά από τους Φρέντυ Πήχα, Μπάμπη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σούρλα, που αποκαλύψαμε στο Imathia Sports News. Υπάρχουν πληροφορίες για άλλα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας και σε επόμενα ρεπορτάζ θα έχουμε περισσότερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected