Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Μη χάσετε αύριο…

  Μπορεί σήμερα να μην προλάβαμε να αναρτήσουμε πολλές ειδήσεις, αλλά το ρεπορτάζ “έτρεχε” συνεχώς απόψε και οι επαφές που κάναμε ήταν πολύ σημαντικές και άξιζε πραγματικά τον κόπο. Τα νέα που έχουμε στα χέρια μας είναι εντυπωσιακά και σίγουρα θα συζητηθούν. Διαβάστε λοιπόν αύριο Τρίτη

– Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Αχιλλέα Νεοκάστρου, που ετοιμάζεται να τινάξει την “μπάνκα” στον αέρα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Τι μας εξομολογείται και τι σχεδιάζει…

– Συνέντευξη του προπονητή και γυμναστή του Αχιλλέα, Αντώνη Δακόπουλου, που μας ονομάζει τους στόχους τις ομάδας και μας περιγράφει τις συζητήσεις μαζί τους. Μας δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας για την ομάδα και πότε ξεκινάει η προετοιμασία.

– Άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Γιώργο Οικονόμου, τον Βεροιώτη αμυντικό χαφ που αγωνίστηκε φέτος στην Ακαδημία Πλαταμώνα. Μας αποκαλύπτει τι ακολούθησε της συγχώνευσης Ακαδημίας-Αιγινιακού και ποια θα είναι η μοίρα των παικτών.

– Δίδυμο πολύ γνωστών παικτών της περιοχής μας βρέθηκε απόψε σε γραφείο ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και συζητήσαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ονόματα που θα προκαλέσουν πολύ συζήτηση και μεγάλο απόηχο.

– Ποιους παίκτες αποκτά ο ΠΑΣ Λευκαδίων, σε ποιους έκανε πρόταση συνεργασίας και ποιοι θα ανανεώσουν.

– Ποιος παίκτης ομάδας Α1 είναι πολύ κοντά σε ομάδα της Κρήτης, η οποία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σας παρουσιάζουμε τον πάμπλουτο πρόεδρό της.

– Ποιος παίκτης επιστρέφει στη Μελίκη.

– Ποιοι δύο παίκτες υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσουν “πακέτο” στον Μυλότοπο, ομάδα που απέκλεισε το Μακροχώρι στα μπαράζ ανόδου.

– Άρθρο για τον ΑΟ Μαρίνας. Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος.

– Άρθρο για την Ακαδημία Νάουσας.

– Ποιοι δύο παίκτες αποχωρούν από τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.

– Ποιοι δύο παίκτες ενδέχεται να μετακομίσουν σε ομάδα που θεωρείται “αντίπαλον δέος” με την ομάδα που αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο.

– Μίνι συνέντευξη με τον Γιώργο Λαζαρίδη, που από του χρόνου θα συμμετέχει στη Super League με τον Πλατανιά. Πως βίωσαν οι Κρητικοί τη μεγάλη επιτυχία.

– Νέα από τη Θύελλα Σταυρού. Για ποιο λόγο οι παίκτες “ψάχνουν” τον πρόεδρο κ. Σουροβίκη.

  Όπως θα διαπιστώσατε, τα θέματα που έχουμε είναι άκρως ενδιαφέροντα και σίγουρα θα προκαλέσουν. Αύριο λοιπόν τα σπουδαία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected