Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Αφιέρωμα που δεν έχει ξαναγίνει…

   Τo Imathia Sports News είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, μετά από αναζητήσεις, συζητήσεις, τηλέφωνα και πολύ σκέψη, θα ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα – σταθμός για τις ομάδες του νομού που θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στα πρωταθλήματα. Το αλμανάκ αυτό θα είναι έτοιμο λίγο μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων και θα είναι προς διάθεση για όλο τον κόσμο από τα τέλη του ίδιου μήνα με αρχές Οκτώβρη.

  Στο αφιέρωμα αυτό θα περιλαμβάνονται όλες οι ομάδες του νομού από τη Δ’ Εθνική ως την 3η κατηγορία των ερασιτεχνικών. Περιγράφοντας το περιεχόμενο, θα σας δώσουμε το παράδειγμα γνωστής εταιρίας που κυκλοφορεί άλμπουμ αυτοκόλλητων για τις μεγάλες διοργανώσεις. Θα υπάρχει ένα ιστορικό της ομάδας, αποτελέσματα στο περσινό πρωτάθλημα, φωτογραφίες με το έμβλημα και το γήπεδο, του προέδρου, του προπονητή και όλων των παικτών (απλές φωτογραφίες και όχι αυτοκόλλητα φυσικά όπως της εταιρίας). Για κάθε προπονητή και παίκτη κάτω από τη φωτογραφία του θα υπάρχουν κάποια στοιχεία (όνομα, ημερ. γέννησης, ύψος, βάρος, προηγ.ομάδα) και στο τέλος θα υπάρχει το πρόγραμμα της ομάδος στο νέο πρωτάθλημα.

  Για όλα τα παραπάνω απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση των διοικούντων τις ομάδες, καθώς χωρίς την άδεια τους δεν μπορούμε να έχουμε οποιοδήποτε υλικό, είτε φωτογραφικό είτε πληροφοριών. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με όλους και ελπίζουμε ΟΛΟΙ να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

  Κάτι παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ σε τέτοιο επίπεδο και σίγουρα θα είναι κάτι που, εκτός του ότι αναβαθμίζει μέχρι ένα σημείο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, θα αποτελεί και έναν τρόπο προβολής των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected