Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρήστος Πίτος – Κρούση από Κρήτη

  Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Κρήτη, λίγες μέρες πριν, ο 32χρονος αμυντικός της Νάουσας, Χρήστος Πίτος, δέχτηκε κρούση από τον ΑΟ Ζαρού, ομάδα Δ’ Εθνικής της Κρήτης. Η πρόταση έχει προβληματίσει τον έμπειρο αμυντικό και το σκέφτεται να γίνει κάτοικος Κρήτης.

  Ο Ζαρός είναι κωμόπολη, με 2.215 κατοίκους βάσει της απογραφής του 2001 , στην επαρχία Καινούργιου του νομού Ηρακλείου. Είναι κοντά στον Ρούβα, που φέτος αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και πρόσφατα δοκιμάστηκε άλλος ένας Ημαθιώτης, ο Σπύρος Κοτζαχρήστος από τα Λευκάδια.

Το χωριό είναι ευρύτερα γνωστό από το ομώνυμο εμφιαλωμένο νερό (φυσικό ή ανθρακούχο) που διατίθεται στην αγορά την τελευταία εικοσαετία. Ο Ζαρός βρίσκεται στις νότιες υπώρειες του όρους Σαμάρι, που αποτελεί παρακλάδι του Ψηλορείτη. Η απόστασή του από το Ηράκλειο είναι γύρω στα 45 χιλιόμετρα.

  Πρόεδρος στην ομάδα του ΑΟ Ζαρού είναι ο Γιώργος Σταματάκης, πολύ γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και είναι ο πρόεδρος της εταιρίας “Ζαρός” με τα εμφιαλωμένα νερά που αναφέραμε προηγουμένως.

Οι πληροφορίες μας από την Κρήτη αναφέρουν ότι ο πρόεδρος φέτος έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα και να τη δει του χρόνου στη Γ΄Εθνική. Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα είναι και ο Χρήστος και θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected