Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κώστας Έξαρχος, Βασίλης Γιαουτζής – Βήμα στην καριέρα τους

    Σημαντικό βήμα και συνάμα πρόκληση για την καριέρα τους αποτελεί η είδηση που σας μετέφερε το Imathia Sports News, της μεταγραφής των δύο παικτών των Λευκαδίων στον ιστορικό Αιγινιακό, που για πολλούς θεωρείται η ανερχόμενη δύναμη της Πιερίας. Η ομάδα του γειτονικού νομού, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αγόρασε το ΑΦΜ της Ακαδημίας Πλαταμώνα, που κέρδισε την άνοδο από τον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής και έτσι θα την αντικαταστήσει στη Football League 2.

  Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο γραφείο του προέδρου του Αιγινιακού  Γιάννη Δραγούμη και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Ουσιαστικά δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις των δύο πλευρών και απ’ ότι φαίνεται δεν χρειάστηκε περισσότερο από 48 ώρες να απαντήσουν θετικά οι δύο παίκτες. Ο Κώστας Έξαρχος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από την 3μηνη περίπου αποχή και την απομάκρυνσή του από τα Λευκάδια, ενώ ο Βασίλης επιστρέφει στη Football League 2, μετά τη συμμετοχή του με τον ΠΑΟΝΕ.

  Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε δυο λόγια από τους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι του νομού μας, να μας αποκαλύψουν τι προηγήθηκε, τι μεσολάβησε και τι στόχους έχουν από δω και πέρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected