Football League

Τίμος Καβακάς – Αναλαμβάνει την Καλλονή

  Ο Τιμόθεος Καβακάς είναι ο εκλεκτός των διοικούντων την Καλλονή για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μαντζουράκη στην άκρη του πάγκου. Η ΑΕΛΚ μάλιστα ανακοίνωσε και επίσημα τη σύναψη συνεργασίας με τον 40χρονο πρώην τεχνικό της Βέροιας, ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση θα πραγματοποιήσει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής:

 «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώσε ακόμη την έναρξη της συνεργασίας της με τους Τάκη Τσακαλίδη (συνεργάτης προπονητή) και Χρήστο Τσελιόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων). Παράλληλα ανακοινώσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Παντελή Παντελόπουλο».

Λίγα λόγια για τον Τιμόθεο Καβακά: Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1972 στη Θεσσαλονίκη. Στη 16χρονη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με τις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Καβάλας, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Λεωνιδίου, του Πατραϊκού, της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας, του Μακεδονικού Νεάπολης και του Αετού Σκύδρας.

Πρώτος προπονητικός σταθμός του υπήρξε  Αετός Σκύδρας τη σεζόν 2007-208 (Γ΄ Εθνική), και στη συνέχεια στη “Βασίλισσα του Βορρά”, με την οποία γνώρισε μόλις δύο ήττες σε 11 αγώνες, ενώ την επόμενη σεζόν (2010-2011) πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στην ίδια κατηγορία με την ομάδα του Πλατανιά την οποία οι Χανιώτες εξαργύρωσαν με την ιστορική τους άνοδο στη Football League, μέσω των καλοκαιρινών αναδιαρθρώσεων.

Με παρένθεση ενός τετραμήνου, που «μετακόμισε» στη Λάρισα, ως «δεξί χέρι» του Κρις Κόουλμαν, ο Μακεδόνας τεχνικός συνέχισε και τη φετινή περίοδο στον Πλατανιά, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία – σημείο αναφοράς.

Με τη λύση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς, συνέχισε στην Κέρκυρα την οποία και «κράτησε» στην Α΄ εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για έναν από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου και η έλευση του στη Λέσβο για λογαριασμό της ομάδας μας συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει η ΑΕΛΚ μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected