Κατηγορίες
Μεταγραφές

Χρήστος Καραγιάννης – Έκλεισε στην Κασσιώπη

  Ένας από τους στόχους των Λευκαδίων και διακαής πόθος τους Γιώργου Τυριακίδη, Χρήστος Καραγιάννης υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Κασσιώπη. Ο 28χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε για 6 μήνες στην Αναγέννηση Επανομής, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας από την Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση της Κασσιώπης:

«Ο ΑΟ Κασσιόπης γνωστοποιεί τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καραγιάννη. Η θέση στην οποία παίζει είναι αυτή του σέντερ φορ. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε αρχικά στο Πρωτάθλημα της Football League 2 με τη φανέλα του Αετού Σκύδρας, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ τον Γενάρη «μετακόμισε» στην Αναγέννηση Επανομής, σκοράροντας τέσσερις φορές στο Πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για έναν επιδέξιο στράικερ, που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η θητεία του ειδικά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πολύ αξιόλογη κι έχει συνοδευτεί με σημαντικές επιτυχίες, καθώς έχει κατακτήσει τέσσερεις τίτλους: δύο με τη Βέροια, έναν με την Καβάλα κι έναν με την Παναχαϊκή (την προπερασμένη περίοδο). Ο Χρήστος Καραγιάννης είναι γεννημένος στις 6/12/1983 στη Σκύδρα του νομού Πέλλας.

Παίζει στην επίθεση, έχει ύψος 1,86 και βάρος 84 κιλά. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αετό Σκύδρας και στη συνέχεια οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ήταν κατά σειρά οι εξής: Λαμία, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Βέροια, Προοδευτική, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, Εορδαϊκός, ξανά στη Βέροια, Παναχαϊκή, Αετός Σκύδρας και Αναγέννηση Επανομής».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected