Κατηγορίες
Διάφορα

Imathia Sports News – Ενημέρωση εβδομάδος

  Καθιερώνουμε από σήμερα μία εβδομαδιαία αναφορά για τις κινήσεις των ομάδων Δ’ Εθνικής και Α1 Ερασιτεχνικής του νομού μας. Μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις και πιθανές κρούσεις, θα καταγράφονται από το Imathia Sports News και κάθε Κυριακή θα σας τα παραθέτουμε αναλυτικά. Θα παρατηρήσουμε παρακάτω ότι είμαστε αισίως στις 15 Ιουλίου και οι οποιεσδήποτε κινήσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες, ενώ κάποιες ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία τους σε μία εβδομάδα!

Νάουσα

Αυτή τη στιγμή στον ΦΑΣ, μετά και την τελευταία Γενική Συνέλευση, δεν υπάρχει διοίκηση και ορίστηκε μια 5μελής επιτροπή που θα αναλάβει να προσελκύσει επιχειρηματίες της πόλης για να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα χρονιά. Στο αγωνιστικό, ο Τούφας μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιά, ενώ ο Πίτος έχει κρούση από ομάδα της Κρήτης και της Κεφαλλονιάς. Άγνωστο αν θα παραμείνουν στην ομάδα οι Βλαχοδήμος Αδάμ και Πέικος. Στην ομάδα θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Καραλιόπουλος, τα αδέλφια Αργυρίου, Τσίλης, Περηφανόπουλος, Πασσαλής.

Λευκάδια

Ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή είναι ο “πρωταθλητής” των μεταγραφών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Ο νέος πρόεδρος Γιάννης Καλαϊτζίδης (αντικατέστησε τον απερχόμενο Φώτη Μαυρίδη) έχει ήδη φέρει στην ομάδα 7 παίκτες (Πασχώνη και Μπρέγκου από Αετό Σκύδρας, Μιχαηλίδη και Πλιτακίδη από Απόλλων Καλυβίων, Γιαγτζίδη και Τσάλμα από ΑΕ Χαρίεσσας, Ασλανίδη από ΓΑΣ Κοπανού) και σίγουρα θα προστεθούν κι άλλες για να συμπληρωθεί το ρόστερ που επιθυμεί ο νέος προπονητής Γιώργος Τυριακίδης. Από την περσινή ομάδα ανανέωσαν οι Συμπεθέρης, Κωνσταντινόπουλος, ενώ παραμένουν οι Σαρμπίνος και Κουβατσίδης. Αποχώρησαν οι Σίμος, Τζεϊρανίδης, Ζούρκος, Γιαουτζής, Μουχτάρης, Ηλιάδης, Παντσής, Βακιάνης ενώ άγνωστο τι θα γίνει με τους Μαντζιαρίδη, Κοτζαχρήστο, Μωυσιάδη, Ορδουλίδη.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στους “πράσινους” μέχρι στιγμής υπάρχει στασιμότητα στα μεταγραφικά. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζαπρόπουλος θα έχει πολλούς γρίφους να λύσει, ειδικά μετά τις αποχωρήσεις των Λαμπρόπουλου, Πήχα, Πατρίκα, Σούρλα και Τσαλώνη. Επίσης οι Αβραμίδης, Θαμνίδης, Χαλβατζής, Ιτούδης είναι άγνωστο αν παραμείνουν, κάνοντας την ενίσχυση επιτακτική!

Μακροχώρι

Όλοι κρέμονται από τα χείλη του προέδρου Διονύση Βούλγαρη! Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει ολοκληρώσει τις επαφές με όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως, έχει ακούσει τις απαιτήσεις τους και μέσα στην εβδομάδα -λογικά- θα έχουμε τις όποιες εξελίξεις. Οι παίκτες που έχουν περάσει στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά (είτε να παραμείνουν είτε να αποχωρήσουν) είναι οι Τάσος Τσακαλίδης και Σπύρος Σταματέλος. Οι δύο παίκτες, στις συναντήσεις που είχαν με τον πρόεδρο, παρατηρήθηκαν μεγάλες απόσταση στις δύο πλευρές και θεωρείται δύσκολη η παραμονή τους. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το υπόλοιπο περσινό ρόστερ, όλα είναι ρευστά με τους πάντες να περιμένουν στο ακουστικό τους, ενώ ήδη παρελθόν αποτελεί ο Στέφανος Ντόγος, που ανήκει πλέον στη Βέροια. Επαφές έγιναν και με στόχους της ομάδος (Μαντζιαρίδης, Ζαρογιάννης, Ηλιάδης Γ., Τσιούπρος) και εκτός του τελευταίου που χθες ανανέωσε με τον Φίλιππο Μελίκης, οι υπόλοιποι αναμένουν την αντιπρόταση του κ. Βούλγαρη.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Απόλυτη ηρεμία και στην έτερη ομάδα του Γιδά. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, είχαμε τις αποχωρήσεις των Γουλσουζίδη, Τουτουντζίδη και Ζαχαριουδάκη, ενώ μετά από 4 μήνες παραμονής του Ευγένη Κίτσα στον πάγκο των “ασπρόμαυρων”, νέος προπονητής θα είναι ο Λευτέρης Κελεσίδης, που αποχώρησε από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οποιαδήποτε εξέλιξη μετατίθεται για το τέλος του μήνα στη Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Νίκη Αγκαθιάς

Πολύ πιθανό στο νέο πρωτάθλημα της Α1 να δούμε μία τελείως διαφορετική ομάδα στην Αγκαθιά! Μετά την (σχεδόν πιθανή) αποχώρηση του προέδρου Αριστείδη Ματσούκα, παλιοί παίκτες της ομάδας, με πρωτοβουλία του Μπάμπη Χατζόπουλου, ξεκίνησαν κάποιες πρώτες επαφές έτσι ώστε η ομάδα να ανασυγκροτηθεί και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Το ρόστερ θα είναι κατά 2/3 διαφορετικό από την περσινή χρονιά και η ομάδα εκ των πραγμάτων θα στηριχτεί σε νεαρούς από την περιοχή.

Φίλιππος Μελίκης

Προχωρά κανονικά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στον Φίλιππο, καθώς ήδη έχουν ανανεώσει όλοι σχεδόν οι παίκτες από το περσινό ρόστερ. Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος παραμένει στο τιμόνι της ομάδος, ενώ οι προσθήκες των Μελιόπουλου από τη Νέα Ζίχνη και του Λουμάνι που επιστρέφει στην ομάδα, είναι οι κινήσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στην δευτεραθλήτρια ομάδα της Α1. Ο Γιώργος Σαμψωνίδης, αντίθετα, αποτελεί ήδη παρελθόν (μετακομίζει λίγο πιο δίπλα, στον Αχιλλέα Νεοκάστρου), ενώ πολύ πιθανό θεωρείται ότι θα τον ακολουθήσει και ο Στέφανος Κορυτσαίος.

ΑΕ Χαρίεσσας

Ουσιαστικά οι κινήσεις στους “κιτρινόμαυρους” καταγράφηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες! Με νέο προπονητή πλέον τον Δημήτρη Χαλκιά, ο πρόεδρος Βασίλης Γώγος παίρνει ένα προσωπικό ρίσκο, καθώς είναι η πρώτη εμπειρία του Δημήτρη ως τεχνικός, μιας και μέχρι τον Μάιο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Φίλιππου Μέσης. Στο αγωνιστικό, ανανέωσε με την ομάδα ο Πάνος Τόσκας, ενώ πολύ κοντά είναι και οι Γιάννου, Γκατζίδης, Καστανίδης. Αποχώρησαν οι Γιαγτζίδης, Τσάλμας στα Λευκάδια και ο Μπλάζεφ στην FC Bansko της Β’ Βουλγαρίας. Πολύ κοντά στην έξοδο είναι ο Κώστας Βύζας, ενώ άγνωστο τι θα γίνει με τον Θωμά Τρούπκο.

Αχιλλέας Νεοκάστρου

Ο φίλόδοξος φέτος Αχιλλέας έχει βάλει ψηλά τον πήχη και σίγουρα θα είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού μεταγραφικού παζαριού. Ήδη στην ομάδα “έκλεισε” ο Γιώργος Σαμψωνίδης του Φίλιππου Μελίκης, ενώ πολύ πιθανό τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Στέφανος Κορυτσαίος. Έχει γίνει ήδη πρόταση στον Γιάννη Μαντζιαρίδη, που επανέρχεται από τον πολύμηνο τραυματισμό του, ενώ πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τους “ασπρόμαυρους”. Η εβδομάδα που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη για το Νεόκαστρο καθώς στις 23 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία και ο Αντώνης Δακόπουλος επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Φίλιππος Μέσης

Άπνοια και στον έτερο Φίλιππο του πρωταθλήματος. Με μπροστάρη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Μακροχωρίου Χρήστο Κελεσίδη, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συσπείρωσης των φίλων της ομάδας, έτσι ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός. Στο αγωνιστικό, πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν είναι οι Ηλιάδης, Τσάκας, Παπαδόπουλος, Καλούδης, με τον πρώτο να έχει ήδη δεχτεί κρούση από τον Ατρόμητο Διαβατού.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δεν αλλάζει και εδώ η εικόνα… Μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Κελεσίδη, στην ομάδα παρατηρείται πλήρης “άπνοια” και σίγουρα οι φίλοι της ομάδας ανησυχούν για τις εξελίξεις. Από το ρόστερ ήδη αποτελεί παρελθόν ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, που μετακόμισε στο γειτονικό Κλειδί.

Κεραυνός Επισκοπής

Στάσιμα νερά και στον Κεραυνό, καθώς δεν έχει υπάρξει κάτι συγκεκριμένο για την ομάδα που τερμάτισε 7η πέρσι στο πρωτάθλημα. Ακούγονται πολλά, τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο, καθώς η ομάδα του Γόλη Ιωαννίδη δεν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο. Από τους παίκτες, ο Παραστατίδης έχει δεχτεί πρόταση από Λευκάδια και Μυλότοπο και πολύ πιθανό να αποχωρήσει, ενώ δύσκολη θεωρείται και η παραμονή των Ταρπάνη, Σταυρίδη και Καρασαρίδη.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Όλα κρίνονται από την αυριανή (16/7) Γενική Συνέλευση της ομάδος, από την οποία θα προκύψουν πολλά θέματα σε σχέση με τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Κάποιες κινήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής, με κύρια την παραμονή του Μιχάλη Αλεξιάδη στον πάγκο της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο. Στην ομάδα περέμεινε και ο Αλέξης Χαμπαλάνοβ, ενώ μέσα στην εβδομάδα κρίνονται αυτές των Τέτου, Σιδηρόπουλου και Πύρκα. Μοναδική και συνάμα πολύ σημαντική η προσθήκη του Κύπριου Γιώργου Εφραίμ, που αγωνίστηκε στου Νέους του ΑΠΟΕΛ και σπουδάζει στην περιοχή μας.

Αχιλλέας Νάουσας

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση έχει ξεκινήσει δειλά – δειλά τον προγραμματισμό της, χωρίς όμως ιδιαίτερη βιασύνη καθώς το ρόστερ κατά 80% θα παραμείνει το ίδιο με 1-2 προσθήκες που μπορεί να γίνουν στην περίοδο των μεταγραφών. Η ομάδα της Νάουσας περιμένει και τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΦΑΣ, καθώς είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει κάποιους παίκτες δανεικούς, με κάποιους από το περσινό ρόστερ να ακολουθούν τον αντίθετο δρόμο, καθώς τους έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της Νάουσας Βασίλης Αργυρίου.

Ατρόμητος Διαβατού

Την πεπατημένη φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και φέτος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μουρατίδης. Παραμένει στο πόστο του ο Σάκης Παγγούρας, ενώ μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν και οι επαφές με το περσινό ρόστερ για την παραμονή των περισσότερων και τη νέα περίοδο. Ήδη έχει ανανεώσει ο Σάκης Καμπάς, ενώ πολύ κοντά είναι και οι Μάκης και Θωμάς Σπανός, Μανιόπουλος, Ποζιάδης. Αποχώρησε από την ομάδα ο Χρήστος Δημόπουλος, που μετακόμισε στον Εθνικό Κλειδιού.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Στασιμότητα και στον Απόλλωνα καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο προγραμματισμός της ομάδας. Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Σάκης Παπαδίνας και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Παπαδόπουλο θα θέσουν όλα τα θέματα επί τάπητος μέσα στην εβδομάδα.

Εθνικός Κλειδιού

Με την πρόσληψη του Χρήστου Τερζίδη στον πάγκο και την απόκτηση των Χρήστου Δημόπουλου από τον Διαβατό και του Γιάννη Κιρκιλιανίδη από τα Τρίκαλα, ξεκίνησε αρκετά νωρίς ο προγραμματισμός των νεοφώτιστων για τη νέα περίοδο. Ακολουθούν κι άλλες κινήσεις όπως επιθυμεί και ο νέος προπονητής (κυρίως από την Δυτική Θεσσαλονίκη) και ο Εθνικός δείχνει ότι δεν θα είναι αμελητέα ποσότητα στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΕΠ Βέροιας

Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας επιστρέφει στα “σαλόνια” της Α1 με στόχο να πρωταγωνιστήσει. Δύσκολο το εγχείρημα, αλλά η εμπειρία του προέδρου κ.Εμμανουηλίδη είναι τέτοια που δίνει στον σύλλογο ελπίδα για το μέλλον. Προπονητής της ομάδας πλέον είναι ο Μάκης Αμπροικίδης, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Γαϊτάνο που ανέλαβε την Κ20 της Βέροιας. Αρκετές οι αποχωρήσεις μέχρι στιγμής, καθώς οι Καλφούτζος (Λεβαδειακός), Τάνης (Κόρινθος) και Αργυρόπουλος (Νέοι Βέροιας) είναι ήδη παρελθόν, με τον Ιωαννίδη να τους ακολουθεί καθώς περιμένει πρόταση από επαγγελματική ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν επαφές με υποψήφιους στόχους και σίγουρα η ΑΕΠ θα παρουσιαστεί δυνατή στο νέο πρωτάθλημα.

Θύελλα Στενήμαχου

Αρκετή ηρεμία παρατηρείται και στην νεοφώτιστη ομάδα του Δήμου Νάουσας, καθώς ο πρόεδρος κ. Ματάτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την προεδρεία. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα και άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη δύσκολη συνέχεια στην Α1 κατηγορία.

ΑΕ Καψόχωρας

Με νέο προπονητή-παίκτη τον Στέλιο Διτσόλα (παλιό παίκτη της Νίκης Αγκαθιάς) θα πορευτεί φέτος η νεοφώτιστη Καψόχωρα, που ήδη έχει ανακοινώσει ότι ξεκινά την προετοιμασία στις 30 ιουλίου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected