Κατηγορίες
Διάφορα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

  Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 σήμερα και ξεκινά μία εβδομάδα “καυτή” θα λέγαμε, τόσο από πλευράς ζέστης όσο και ειδησεογραφικά, καθώς ουκ ολίγα πρόκειταΙ να συμβούν στο επόμενο 5μερο.

  Σήμερα είναι η κλήρωση της Super League, σε απευθείας μετάδοση από τη Nova στις 14.00μμ. Σίγουρα δεν αλλάζει κάτι αυτό, παρά μόνο η σειρά των αντιπάλων με τους οποίους θα αγωνιστεί η Βέροια. Σημαντικό, κατά την άποψή μας, το πρώτο παιχνίδι που θα βγάλει η κληρωτίδα (φωτ) να είναι στην έδρα της “Βασίλισσας” και αν είναι εφικτό με εμπορικό αντίπαλο. Ένα τυχόν καλό αποτέλεσμα συν την δεδομένη προσέλευση του κόσμου, θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο!

  Στις ομάδες της Δ’ Εθνικής, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς θα κορυφωθεί ο προγραμματισμός των ομάδων και σίγουρα θα έχουμε πλούσια θεματολογία.

  Στα τοπικά πρωταθλήματα, η στασιμότητα που επικρατεί μέχρι στιγμής (δείτε και την εβδομαδιαία αναφορά που δημοσιεύσαμε χθες αλλά και κάθε Κυριακή από δω και στο εξής), έχει γεμίσει “σύννεφα” πάνω από κάποιες ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως του Νεοκάστρου, της Μελίκης και τις δύο τελευταίες μέρες και της Χαρίεσσας

  Ευχόμαστε να έχετε μία δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα! Καλημέρα και πάλι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected