Football League - Μεταγραφές

Μάριο Μπρέσκα – Παίκτης της Παναχαϊκής

   Κάτοικος Πάτρας θα είναι για τα προσεχή τρία χρόνια ο Σλοβάκος επιθετικός Μάριο Μπρέσκα που ανακοινώθηκε πριν λίγο επίσημα από την αχαϊκή ΠΑΕ. Η Παναχαϊκή θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του 31χρονου άσου μετά από τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Βέροια αλλά για διάφορους λόγους η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν ο μεγαλομέτοχος της αχαϊκής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Σλοβάκου παίκτη καθώς όπως είχε δηλώσει, «παίκτες σαν τον Μπρέσκα είναι εκτός προϋπολογισμού για την Football League και ως εκ τούτου η Παναχαϊκή δεν μπορεί να τον αποκτήσει».

Φαίνεται όμως πως τελικά αποφάσισε να κάνει την  υπέρβαση, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο συμβόλαιό του υπάρχει πρόβλεψη για παραμονή του για δύο ακόμα χρόνια (πέντε συνολικά) αν η ομάδα αγωνίζεται στη Super League.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του Σλοβάκου Διεθνούς ποδοσφαιριστή Μάριο Μπρέσκα.

Ο Μάριο Μπρέσκα είναι 31 ετών, αγωνίζεται σαν κυνηγός σε όλες τις θέσεις και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στις ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης πάντοτε στην Super League.
Με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στην Ελλάδα και στην Σλοβακία έχει πετύχει την συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μάριο Μπρέσκα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών όπως είχε νόμιμο δικαίωμα από τον Μάρτιο του 2012.”

Η διάρκεια του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι τριετής με δικαίωμα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για άλλα δυο χρόνια εφόσον η ομάδα είναι στην Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected