Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η νέα μπάλα!

  Η Adidas και η Super League ανακοίνωσαν τη νέα μεταξύ τους συνεργασία και παρουσίασαν την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012- 2013 κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του επερχόμενου πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Super League, στο ξενοδοχείο Sofitel.

Στο πλαίσιο της νέας διετούς συνεργασίας που ξεκινάει από τη νέα σεζόν, η adidas θα είναι ο Επίσημος Προμηθευτής μπάλας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ομάδων.

Τόσο η Διοίκηση της Super League όσο και η Adidas εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα συνεργασία και ευχήθηκαν σε όλους τους παίκτες να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους.

O Aν. Πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη της διετούς συνεργασίας μας με την adidas, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή ποδοσφαιρικών προϊόντων και σας παρουσιάζουμε την Επίσημη Μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, την adidas Tango 12. Πρόκειται για μία μπάλα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Euro και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η adidas θα μας προμηθεύσει με το πιο προηγμένο τεχνολογικά σχέδιο, μίας από τις πιο διάσημες μπάλες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας. Ελπίζουμε οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους φιλάθλους.»

Από την πλευρά της η adidas, στηρίζοντας τον αθλητισμό στη χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο προμηθεύοντας ομάδες και αθλητές με τον πιο προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με μία μπάλα με μεγάλη ιστορία, αγαπητή σε φιλάθλους και παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η adidas Tango 12 συνδυάζει την πολυετή ποδοσφαιρική παράδοση της adidas και την τεχνολογική υπεροχή, αποτελώντας τη μπάλα που δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη που έχει σχεδιάσει η εταιρεία. Για περισσότερα από 45 χρόνια η adidas κατασκευάζει ποδοσφαιρικές μπάλες δίνοντας ανελλιπώς το παρόν στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ραντεβού του πλανήτη ως ο Επίσημος Προμηθευτής.

Βασισμένη στο κλασικό σχέδιο της διαχρονικής Tango που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η adidas Tango 12 αποτελεί τη σύγχρονη σχεδιαστική εκδοχή της. Η adidas Tango 12 διαθέτει ένα σύνολο από τριγωνικά πάνελ που ενώνονται μεταξύ τους θερμικά εξασφαλίζοντας μία πραγματικά σταθερή πτητική πορεία. Η ανάγλυφη επιφάνεια της μπάλας είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθάει στον καλύτερο έλεγχό της, ενώ κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, βρίσκεται μία σκληρή πλέξη και ένας νέος θύλακας που συγκρατεί τον αέρα ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την απορρόφηση νερού στο εσωτερικό της.

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας μπάλας στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ θα γίνει την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, στις 25 Αυγούστου. Επιπλέον, όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τις επίσημες μπάλες, για προπονητική και αγωνιστική χρήση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected