Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βέροια – Γεωργέας και Σνάουτσνερ!

Παίκτες της Βέροιας είναι από σήμερα 18/7 οι Νίκος Γεωργέας και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, αφού συμφώνησαν σε όλα με τον πρόεδρο Γιώργο Αρβανιτίδη. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και από αύριο τίθονται στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Ο Νίκος Γεωργέας γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1976 στην Καλαμάτα και αγωνίζεται τόσο στη θέση του αριστερού, όσο και στου δεξιού μπακ στην ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάνη Πλάτσας και το 1995 εντάχθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας. Το 1996 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις αρχές του 2001, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Καλαμάτας πήρε μετεγγραφή στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τις 30/6 όταν και έληξε το συμβόλαιο του.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (πολωνικά Mirosław Sznaucner), είναι Πολωνός ποδοσφαιριστής, γεννημένος στο Μπέτζιν στις 9 Μαΐου 1979. Αγωνίζεται ως αμυντικός, κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 σε ηλικία 17 ετών στην ομάδα της Πόγκον, για να μεταγραφεί το 1999 στην Κατοβίτσε, στην οποία αγωνίστηκε για 4 χρόνια. Το 2003 τον απέκτησε ο Ηρακλής στον οποίο αγωνίστηκε τα επόμενα 4 χρόνια, ενώ με τη λήξη του συμβολαίου του το 2007 συνέχισε την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη φορά αυτή με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχει αγωνιστεί 2 φορές το 2004 με την Εθνικής Πολωνίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected