Κατηγορίες
Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αγρ. Αστ. Αγίας Βαρβάρας – Στο στόχαστρο παίκτες του!

  Πέντε παίκτες από το περσινό ρόστερ έχουν βάλει στο στόχαστρο ομάδες του νομού μας, γεγονός που δυσκολεύει τον προγραμματισμό της ομάδας, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του Αγροτικού, Κώστα Πουλασουχίδη:

“Ανεπίσημα μας έχουν ζητήσει πάμπολλες φορές τους παίκτες μας, όμως επίσημα δεν έχει γίνει κάτι ακόμα και 10 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας μας δεν γνωρίζουμε αν θα χρειαστεί να τους αντικαταστήσουμε ή όχι. Εμείς δεν προτιθόμαστε να τους κόψουμε το δρόμο, όμως και οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν άμεσα αν θέλουν τα δελτία τους“, τονίζει ο κ. Πουλασουχίδης.

  Ο λόγος για τους Φίλιππο Πουλασουχίδη (φωτ.), για τον οποίο ο Αστέρας δέχτηκε κρούση τόσο από την Κ20 της Βέροιας όσο και από το Μακροχώρι. Ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να πάει στη Βέροια, ενώ δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή του μεταγραφή στην Ένωση. Ο παίκτης είναι επιθυμία του προέδρου του Μακροχωρίου κ. Βούλγαρη και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα γίνει η μεταγραφή.

  Επίσης, η δεύτερη ομάδα της “Βασίλισσας” έχει ζητήσει από τις Βαρβάρες και τον Χρήστο Βοργιαζίδη, χωρίς και σ’ αυτή την περίπτωση να υπάρχει κάτι τελεσίδικο από πλευράς Βέροιας.

  Οι άλλοι τρεις παίκτες για τους οποίους γίνεται λόγος, για την Κ17 αυτή τη φορά, είναι οι Θόδωρας Γουδόνης, Πάνος Τσαουσίδης και Γιάννης Καψάλης.

 Όπως μας αποκάλυψε ο πρόεδρος κ. Ταραλάς, η ΠΑΕ Βέροια απέστειλε επιστολή προς την ομάδα του Αστέρα και ζήτησε συνεργασία στα πλαίσια των νέων παικτών. Η άποψη της ομάδας, όπως μας μεταφέρθηκε, είναι ότι σε οποαιδήποτε στιγμή η “Βασίλισσα” επιθυμεί να πάρει παίκτες από την ομάδα είναι ευπρόσδεκτη και η διοίκηση είναι ανοιχτή σε κάθε συζήτηση επ’ αυτού.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected