Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γιάννης Βαλδήρ – Τέλος από Μακροχώρι!

  Παρελθόν αποτελεί πλέον για την Ένωση ο 30χρονος στόπερ Γιάννης Βαλδήρ! Πριν λίγα λεπτά πήρε την ελευθέρας του και μετά την αποχώρηση του Στέφανου Ντόγου, ο Γιάννης αποτελεί τη δεύτερη απώλεια για τους “ασπρόμαυρους” το φετινό καλοκαίρι.

  Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Γιάννη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την εξής δήλωση: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Βούλγαρη, τη διοίκηση και τον προπονητή Γιάννη Κερλίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Φεύγω από το Μακροχώρι σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στη Δ’ Εθνική“.

  Πραγματικά αρνητική εξέλιξη για το Μακροχώρι η αποχώρηση του έμπειρου στόπερ, καθώς μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά τόσο του ίδιου αλλά και των περισσοτέρων παικτών, θα περίμενε κανείς πως το ρόστερ θα παρέμενε αναλλοίωτο και θα γινόταν οι απαραίτητες προσθήκες για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται.

 Αναμένουμε τώρα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Γιάννη Βαλδήρ και όπως μας λέει ο ίδιος, έχει δύο προτάσεις στα χέρια του που θα τις εξετάσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected