Γιώργος Κασαπίδης – Τρεις προτάσεις!

  Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Νάουσας Γιώργο Κασαπίδη και μας αποκάλυψε ότι έχει ήδη δεχτεί τρεις προτάσεις από ομάδες του νομού μας.

  Η πρώτη ήταν από τον Αχιλλέα Νάουσας και τον Σάκη Γλώσση, με τον οποίο γνωρίζονται από προηγούμενες ομάδες. Η πρόταση της ομάδας της Νάουσας ήταν αρκετά μακριά από τα “θέλω” του έμπειρου πορτιέρο, όμως θα ξαναγίνει μια επαφή όπως μας λέει ό ίδιος.

  Η δεύτερη πρόταση προέρχεται από την ΑΕ Χαρίεσσας, αφού επιθυμία του νέου προπονητή Δημήτρη Χαλκιά είναι να τον ντύσει στα “κιτρινόμαυρα”. Η πρόταση όμως είναι πολύ χαμηλή όπως μας αποκαλύπτει ο Γιώργος και δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση.

  Η τρίτη και η πιο ενδιαφέρουσα για τον ίδιο και αρκετά διαφορετική από αυτά που είχε σχεδιάσει για τη νέα χρονιά έρχεται από τα Λευκάδια. Η πρόταση της ομάδας αφορά τη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων και σίγουρα αποτελεί κάτι καινούριο για τον ίδιο και μια πρόκληση στην καριέρα του.

  Ο ενδοιασμός του σχετικά με την πρόταση του ΠΑΣ αφορά το πως θα συνδυάσει τη δουλειά του με την ομάδα, λόγος ο οποίος, όπως μας εκμυστηρεύεται, αποχώρησε από την ομάδα πριν 2 χρόνια. Οι μετακινήσεις και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις της κατηγορίας είναι κάτι που δυσκολεύει την σύναψη συνεργασίας των δύο πλευρών, όμως, όπως μας λέει θα έχει σύντομα επικοινωνία με τον προπονητή των Λευκαδίων, Γιώργο Τυριακίδη και εκεί θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει μια αμοιβαία υποχώρηση και τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια.

 Εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για τον 38χρονο πορτιέρο και σύντομα, όπως μας λέει, θα γνωρίζουμε περισσότερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected