Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γόλης Ιωαννίδης : “Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε…”

  Επικοινωνήσαμε χθες με τον προπονητή του Κεραυνού Επισκοπής, Γόλη Ιωαννίδη και στη σύντομη συνομιλία που είχαμε μας μίλησε για όλους και για όλα!

– Κύριε Ιωαννίδη καλημέρα. Να μιλήσουμε για τον Κεραυνό ή έχει αλλάξει κάτι…;

– Ιωαν. : Καλημέρα και σε σας. Μπορούμε να μιλήσουμε για ότι θέλετε! Άλλωστε προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι.

– Να υποθέσουμε από τα λεγόμενά σας ότι θα είστε και του χρόνου προπονητής της Επισκοπής;

– Ιωαν. : Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τίποτα οριστικό ακόμα. Έχουμε επαφή με τον πρόεδρο, όμως έχω και δύο ακόμα προτάσεις, από τον νομό Πέλλας συγκεκριμένα, που σκέφτομαι σοβαρά. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε οριστικά και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

– Υπήρξε κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε τον εαυτό σας εκτός ομάδας;

– Ιωαν. : Όχι κάτι συγκεκριμένο. Θα πω πράγματα που έχουν γίνει λίγο κλισέ στις μέρες, αλλά η οικονομική κατάσταση γενικά έχει επηρεάσει τα πάντα και λογικό είναι να επηρεάσει και την Επισκοπή. Δεν είναι μόνο οικονομικός ο λόγος όμως που ενδεχομένως να μην είναι στην ομάδα. Οι δύο προτάσεις που σας ανέφερα είναι κάτι που μ’ έχουν βάλει σε σκέψεις και σίγουρα είναι και μια πρόκληση για μένα.

– Πείτε μας λίγο για τη δουλειά που έχει γίνει στην Επισκοπή το διάστημα που είστε στην ομάδα.

– Ιωαν. : Η Επισκοπή όπως γνωρίζετε, αποτελείτε από δύο ομάδες, τον Κεραυνό στην Α1 και τον Μακεδονικό στην Β’ κατηγορία πλέον μετά την άνοδό μας φέτος, στον οποίο χρησιμοποιούνται παιδιά κάτω των 15 ετών. Αυτό που καταφέραμε σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι στην ομάδα του Κεραυνού να αγωνίζονται 13 ποδοσφαιριστές κάτων των 16 ετών και να καμαρώνουμε γι’ αυτό.

Οι εποχές επιτάσσουν αλλαγή νοοτροπίας στο ποδόσφαιρο, αν και αυτό έπρεπε να γίνει πολύ καιρό πριν και να μην παρατηρείται το φαινόμενο των “μισθοφόρων” παικτών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά αυτά. Δημιουργείς μια ακαδημία, δίνεις κίνητρο στους γονείς και στα παιδιά να έρθουν στην ομάδα και από κει με τη σωστή δουλειά και οργάνωση, μπορείς να δημιουργήσεις μια φουρνιά παικτών ικανών να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

– Αυτό όμως που έχει γίνει στον Κεραυνό είναι ουσιαστικό δικό σας “δημιούργημα”. Δεν είναι κάπως οξύμωρο να σκέφτεστε σήμερα την αποχώρησή σας;

– Ιωαν. : Γνωρίζω ότι η διοίκηση και ο πρόεδρος κ. Σκεντερίδης είναι της ιδίας αντίληψης και δεν θα αλλάξει αυτό το πλάνο. Πρόσφατα είχαμε την είσοδο πέντε νέων προσώπων στη διοίκηση, τα οποία είναι της ίδιας νοοτροπίας. Σκοπός της διοίκησης είναι να επιμείνει στο πλάνο αυτό και να δημιουργηθεί ένας κορμός με νέα παιδιά.

 Εγώ σαν Γόλης Ιωαννίδης έδωσα οντότητα στο σχέδιο αυτό και είμαι 100% σίγουρος ότι η διοίκηση θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Μην ξεχνάμε ότι το χωριό έχει 2000 κατοίκους και είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια υποδομή, δίνοντας έτσι και ένα κίνητρο στον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να βλέπει τα δικά του παιδιά.

– Ποιες είναι οι δύο ομάδες της Πέλλας που σας έχουν κάνει πρόταση;

– Ιωαν. : Δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή με ποιες μιλάω, σύντομα όμως θα γίνει αυτό καθώς πλέον οδεύουμε προς την έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων.

– Όσον αφορά το ρόστερ της Επισκοπής, θα έχει δραματικές αλλαγές τη νέα περίοδο;

– Ιωαν. : Θεωρώ πως όχι. Ο μοναδικός που έχει πάρει την ελευθέρας στα χέρια του είναι ο Σταυρίδης, ο οποίος και συζητά με ομάδες των Γιαννιτσών και γενικά της περιοχής εκεί, καθώς και ο ίδιος κατάγεται από τον νομό Πέλλης. Όλοι οι άλλοι παίκτες θεωρώ ότι περιμένουν τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξουν.

 Γνωρίζω ότι ένας – δύο παίκτες έχουν κάποιες προτάσεις, όπως ο Παραστατίδης που διάβασα σε σας, όμως οι περισσότεροι περιμένουν ποιος θα είναι ο προπονητής και αναλόγως θα πράξουν.

– Κόουτς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε.

– Ιωαν. : Ευχαριστώ πολύ το Imathia Sports News, από την πλευρά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ στη νέα προσπάθεια σας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected