Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Λάζαρος Παπαδόπουλος : “Πρωτόγνωρη εμπειρία”

    Βρεθήκαμε χθες στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, Λάζαρο Παπαδόπουλο. Με τεράστια εμπειρία ο ίδιος και ως παίκτης και ως προπονητής, μας εκμυστηρεύεται ότι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυνακείας ομάδας αποτελεί γι’ αυτόν μεγάλη πρόκληση.

– Κύριε Παπαδόπουλε καλησπέρα. Βρισκόμαστε στο γήπεδο της νέας σας ομάδας; Πως νιώθετε;

– Παπαδ.: Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και να γνωρίσω τις νέες μου παίκτριες.

– Πως έγινε η πρώτη επαφή και σας πρότειναν να αναλάβετε την ομάδα; Πως νιώσατε όταν σας ανέφεραν ότι αφορά το γυναικείο τμήμα;

– Παπαδ.: Με τον Κώστα Πουλασουχίδη γνωρίζομαι από τους Πόντιους Βέροιας, με τον οποίο είμασταν μαζί το 1987. Άρα εκ πρώτης άποψης δεν ήταν κάτι άγνωστο για μένα. Σίγουρα το να αναλάβω μια γυνακεία ομάδα είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά πιστεύω ότι όλα είναι θέμα προγραμματισμού και συνέπειας.

– Έχετε παρακολουθήσει ποτέ την ομάδα;

– Παπαδ.: Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν έτυχε. Πολλές φορές ο Κώστας με κάλεσε αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Έχω όμως μια εικόνα σύμφωνα με μαρτυρίες κυρίως και σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.

– Πιστεύετε ότι θα βρείτε πολλές δυσκολίες μπροστά σας;

– Παπαδ.: Έχω μάθει τόσα χρόνια στα γήπεδα να μην φοβάμαι τις αντιξοότητες. Έτσι και τώρα, πιστεύω στις δυνατότητες μου και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα πετύχουμε τους στόχους μας.

– Η ομάδα ενδέχεται να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική λόγω της αναδιάρθρωσης που επίκειται. Θα αλλάξει καθόλου τον προγραμματισμό σας αυτή η εξέλιξη;

– Παπαδ.: Σίγουρα η ομάδα θα έχει περισσότερες μετακινήσεις καταρχήν και πιο δύσκολες ομάδες εκ των πραγμάτων να αντιμετωπίσει. Όμως, θα τα δούμε όλα αυτά στην πορεία, είτε είμαστε στη Γ’ όπως πέρσι είτε τελικά η νέα χρονιά μας βρει στη Β’ Εθνική.

– Κόουτς ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτήν την πρώτη μας κουβέντα, ευχόμαστε σιδερένιος και καλή επιτυχία στο έργο σας.

– Παπαδ.: Να είστε καλά και σεις καλή επιτυχία σ’ αυτό που κάνετε.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ως παίκτης

1964 – 1965  Μέγας Αλέξανδρος Βέροιας

1965 – 1973  Βέροια (Εφηβικό και Α’ Εθνική)

1973 – 1980  ΑΕΚ

1980 – 1981  Ρόδος (Α΄ Εθνική)

Ως προπονητής

1984 – 1987  Νέα Γενεά Νικομήδειας (Γ’ Εθνική)

1987 – 1990  Πόντιοι Βέροιας (Γ’ – Β’ Εθνική)

1990 – 1994  Βέροια (Γ’ – Β’ Εθνική)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected