Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Πρόταση σε δύο, επιμένει με Κασαπίδη…

  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΑΕ Χαρίεσσας βολιδοσκόπησε σήμερα 20/7 τις προθέσεις του τερματοφύλακα του Μακροχωρίου Σωτήρη Ιωακειμίδη (φωτ δεξιά) και του μέσου της Θύελλας Σταυρού, Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλου.

Ο 25χρονος πορτιέρο του Μακροχωρίου επιφυλάχτηκε να απαντήσει, καθώς περιμένει τις εξελίξεις στην Ένωση και σε περίπτωση που δεν τα βρει με τους πρωταθλητές, τότε πολύ πιθανό να τον δούμε με τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο χαφ της Θύελλας έχει οριστικά αποχωρήσει από την ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο ραντεβού που έγινε με τον πρόεδρο της ΑΕ Χαρίεσσας κ. Γώγο, δεν υπήρξε σημείο επαφής και θεωρείται δύσκολο οι δύο πλευρές να δώσουν τελικά τα χέρια.

Επίσης, έντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί ο πρόεδρος της ομάδας προς τον Γιώργο Κασαπίδη, για να τον φέρει στην ομάδα. Μαθαίνουμε ότι η επιμονή του προς τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Νάουσας είναι συνεχής και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον έμπειρο πορτιέρο να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος έχει προτάσεις τόσο από τον Αχιλλέα Νάουσας, όσο και από τα Λευκάδια, να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την ομάδα είναι ο Γιώργος Κανδηλίδης της Θύελλας Σταυρού, καθώς απομένουν τα τυπικά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected