Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Παρουσίασε 12 αποκτήματα!

  Πολύ δυναμικά έχει μπει στη Football League ο Εθνικός Γαζώρου και σήμερα παρουσίασε τα πρώτα… 12 μεταγραφικά του αποκτήματα, ανάμεσά τους και παίκτες που είχαν στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα της Βέροιας.

Σε μια σεμνή, αλλά άκρως ουσιαστική εκδήλωση, η νεοφώτιστη ομάδα των Σερρών έδειξε ότι διαθέτει στοιχεία οργάνωσης που ομάδες με… μακρά θητεία και εμπειρία στο χώρο, αγνοούν επιδεικτικά.

Η παρουσίαση έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και φυσικά το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι: Σάκης Γκόγκας, Γιώργος Σαββίδης, Νίκος Κατσαβάκης, Κώστας Μουσικάκης, Κώστας Γεωργιάδης, Γιάννης Ναλμπάντης, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Χρήστος Ζιγκερίδης, Δημήτρης Καρυπίδης, Κώστας Μερεσιώτης, Λουκάς Αποστολίδης και Στέλιος Νύρλας.

Στα νέα αποκτήματα των “μπλε” διακρίνουμε τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της “Βασίλισσας” την περίοδο 2008-2009 (Ιαν), τον Κώστα Γεωργιάδη(φωτ) για δύο χρόνια (2004-2006) με 54 συμμετοχές και 2 γκολ και ο γκολκίπερ Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος υπερασπιζόταν την εστία της Βέροιας από το 2004 έως το 2008 (62 συμμετοχες).

Στην ομάδα των Σερρών αγωνίζεται και ο Ημαθιώτης αμυντικός Χρήστος Κουκόλης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με την ομάδα, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και για τη νέα περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected