Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Κοιτάει προς γνωστά μονοπάτια…

  Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από την πόλη της Σκύδρας, η ομάδα των Λευκαδίων ενδιαφέρεται για δύο παίκτες του Αετού, γνωστούς στον νέο προπονητή του ΠΑΣ, Γιώργο Τυριακίδη.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Καλαϊτζίδη (δεξιά κάτω ένθετη) και Γιώργο Παπαστέργιο (δεύτερος κάτω δεξιά στη φωτ. της ομάδας) . Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Αετού στη Γ’ Εθνική, μαρτυρούν ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές περιπτώσεις και σίγουρα η ενδεχόμενη προσθήκη στην ομάδα των Λευκαδίων θα αποτελούσε πολύ καλή επιλογή.

Ο Βαγγέλης Καλαϊτζίδης είναι γεννημένος στις 18/9/83 και αγωνίζεται ως μέσος, κυρίως αριστερά καθώς είναι και το “καλό” του πόδι. Αγωνιζόταν μέχρι τις 9/1/12 στην ομάδα, όταν και αποδεσμεύτηκε κατόπιν συναινετικής λύσης του συμβολαίου και απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Η καριέρα του Βαγγέλη σε αριθμούς :

2005 – 2007  Πιερικός  11 συμμ – 0 γκολ

2007 – 2008  Διαγόρας  8 συμμ – 0 γκολ

2008 – 2009  Αλμωπός Αριδαίας  25 συμμ – 2 γκολ

2009  – 2011  Εθνικός Κατερίνης  26 συμμ – 4 γκολ

2011 – 2012  Αετός Σκύδρας  30 συμμ – 4 γκολ

Ο Γιώργος Παπαστεργίου είναι γεννημένος στις 31/5/1992 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Το καλό του πόδι είναι το δεξί και θεωρείται πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τους Ερασιτέχνες του Άρη, απ’ όπου μεταπήδησε στη Νάουσα, στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Στη συνέχεια τον απέκτησε ο Αετός Σκύδρας, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τον Απρίλιο μάλιστα μετέβη στη Γερμανία για να δοκιμαστεί από τη Βέχεν Βισμάντεν, ομάδα από την πόλη στην οποία γεννήθηκε. Επέστρεψε όμως στον Αετό, ενώ ένα μήνα μετά άνθρωπος του Αστέρα Τρίπολης παρακολούθησε τον νεαρό για αρκετό καιρό και έδειχνε ότι θα έκανε κρούση, χωρίς να υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected