Κατηγορίες
Super League 1

Μάκης Χάβος : Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός…

   Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και συνάμα σίγουρος για τον εαυτό του και την ομάδα εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου που τελείωσε λίγο νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια. Αυτό που τόνισε ιδιαίτερα είναι ότι η “Βασίλισσα” χρειάζεται την απόκτηση 6-7 έμπειρων παικτών, ενώ…χαμήλωσε λίγο τον πήχη λέγοντας ότι ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στόχος μου είναι να παρουσιάσω μια ομάδα που θα έχει όλες τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και θα παίζει καλή μπάλα” και στη συνέχεια περιέγραψε τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας του για το ποδόσφαιρο : “Οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα πρέπει να ταιριάζουν στον σχεδιασμό και να γνωρίζουν την κατηγορία. Επίσης ως φιλοσοφία δική μου είναι η ομάδα να παίζει με το σύστημα 4-3-3 είτε με δυο αμυντικά χαφ είτε με δυο επιθετικά αλλά και το 4-4-2

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Κάντι, είπε ότι ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι δεν πρόκειται να έρθει στην Βέροια (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Imathia Sports News). Πάνω σ’ αυτό, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι πλέον η Βέροια χρειάζεται έναν επιθετικό περιοχής και έναν γρήγορο περιφερειακό επιθετικό.

Για τους Σνάουτσερ και Γεωργέα είπε ότι ο πρώτος αποκτήθηκε για δεξί μπακ και ο δεύτερος για αμυντικό χαφ (έχει αγωνιστεί κυρίως στην Καλαμάτα στη θέση αυτή), επομένως εκ των πραγμάτων η ομάδα ψάχνει έναν αριστερό μπακ.

Σε ερώτηση για την κλήρωση, δήλωσε : “Είναι καλό που την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό διότι, στις πρεμιέρες γίνονται και εκπλήξεις. Από εκεί και μετά, το πρόγραμμα είναι σχετικά βατό έως την 8η αγωνιστική“.

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε στα φιλικά και παρέθεσε το πρόγραμμα των αγώνων. Αύριο, όπως έχουμε προαναγγείλει, η Βέροια θα αντιμετωπίσει τη Λουφτεράρι από την Αλβανία στις 7.00μμ στο Δημοτικό Στάδιο.

Η αναχώρηση της ομάδος για το βουνό (3-5 Πηγάδια) είναι στις 23 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και στις 27 Ιουλίου θα παίξει φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 3 Αυγούστου η “Βασίλισσα” θα γυρίσει στη βάση της και την ίδια μέρα θα παίξει στο γήπεδό της με τον Λεβαδειακό. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου στο “AEL FC Arena” με τη Λάρισα και σύμφωνα με τον ίδιο, αναζητούνται δυο αντίπαλοι από την Super League, για φιλικά το διάστημα 12-18 Αυγούστου.

Τέλος, για τους φιλάθλους της ομάδας, η ομάδα ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας που ήδη έχουν τεθεί προς διάθεση, η τιμή τους κυμαίνεται από 120 έως 250€, ενώ για όσους…αντέχει η τσέπη τους υπάρχουν και τα πολύ ακριβά, των 1000€.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected