Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιάννης Ζαπρόπουλος – Τέλος από Αλεξάνδρεια

Άλλη μία απώλεια για την ομάδα της Αλεξάνδρειας, καθώς ο προπονητής της ομάδος Γιάννης Ζαπρόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και αναλαμβάνει την ομάδα του Καμπανιακού Χαλάστρας.

Οι πολλές και σημαντικές αποχωρήσεις από τους “πράσινους” σε συνάρτηση του ότι αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον έκαναν να δει με άλλο μάτι τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και έτσι επίσημα πλέον αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας στη Δ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα το 2002 στην Καλαμάτα ( Β’ Εθνική), οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν σύντομα στην Α’ Εθνική και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω. Αγωνίσθηκε επίσης στην Καλαμαριά, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Πανσερραϊκό και τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ιωνικό λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού :

Mε ένα δικό μας παιδί στον πάγκο της ομάδας μας αρχίζει την νέα σεζόν 2012 – 2013 για το πρωτάθλημα τις Δ ΄ Εθνικής ο Καμπανιακός. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος επιλέχτηκε με γνώμονα να οδηγήσει την ομάδα τις καρδιάς του σε επιτυχίες. Αφού τίμησε την φανέλα του Καμπανιακού για αρκετά χρόνια και αγωνίστηκε σε επαγγελματικές ομάδες τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προσφέρει και σαν προπονητής. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected