Διάφορα

Καλημέρα!

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 σήμερα και επανερχόμαστε πλέον σε συνθήκες καύσωνα. Η ζέστη θα είναι έντονη ειδικά προς το μεσημέρι και για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καλό είναι να αποφύγουν τις πολλές μετακινήσεις.

Στα δικά μας, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση της χθεσινής μέρας, θα δούμε την πρώτη συμμετοχή του πρώην παίκτη της ΑΕΠ Βέροιας, Κώστα Τάνη στο φιλικό της Κορίνθου στο Ελατοχώρι που προετοιμάζεται, την ανανέωση συμβολαίου του Κενάν Μπαργκάν με τη Βέροια ως το 2015, τη μεταγραφή του Δημήτρη Ρηγόπουλου από τις Βαρβάρες στους Πόντιους, την παρουσίαση στους εκπροσώπους τύπου του νέου προπονητή της Βέροιας  Μάκη Χάβου, την πρόταση του Φίλιππου Μελίκης στον Γιάννη Βαλδήρ, την αλλαγή στάσης του Τάσου Τσακαλίδη σχετικά με τη παραμονή του στο Μακροχώρι και τέλος την πρόταση της ΑΕ Χαρίεσσας στους Ιωακειμίδη και Κουτσογιαννόπουλο.

Στη σημερινή μέρα υπάρχουν δύο φιλικά προετοιμασίας που διεξάγονται στο νομό μας. Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στις 19.00 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της “Βασίλισσας” με την αλβανική Λουφτεράρι, ενώ στα 3-5 Πηγάδια ένα τέταρτο νωρίτερα (18.45) ξεκινά το παιχνίδι Πανιώνιος-Μπιλς Μπαλς (ΑΛΒ), ομάδες που προετοιμάζονται στην περιοχή.

Το Imathia Sports News θα σας μεταφέρει και πάλι όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις των Φίλιππου Μελίκης και Αχιλλέα Νεοκάστρου, καθώς απομένουν 48 ώρες από την πρώτη συγκέντρωση των ομάδων για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected