Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κώστας Μπαλαφούτης – Μεταγραφή στον Ιάσωνα

  Ο παλιός τερματοφύλακας της Νάουσας Κώστας Μπαλαφούτης, στα 32 του πλέον χρόνια, χθες 21/7 συμφώνησε με τον Ιάσωνα Αγίου Φανουρίου Αττικής (ομάδα Δ’ Εθνικής) να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Κώστας γεννήθηκε στις 24/2/1980 και η καριέρα του αριθμεί πολλές συμμετοχές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, ενώ το 2005 δοκίμασε την τύχη του και στην Αγγλία, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με τη Μίντλεσμπρο, στην οποία έκανε 4 συμμετοχές, όλες στο Κύπελλο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μπαρνέτ, με την οποία συμμετείχε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου.

Ο 32χρονος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του… βήματα στον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε πληθώρα ομάδων. Εκτός από τις αγγλικές που αναφέραμε, έπαιξε σε Αχαϊκή, Κερατσίνι, Νάουσα, Πανσερραϊκός, Μαρκό, Απόλλωνα Αθηνών, Κερατσίνι, Ιωνικό, Πανηλειακό, Αγιο Δημήτριο και Μαλεσίνα.

Παράλληλα, έχει αναδειχθεί κορυφαίος τερματοφύλακας του νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τα… γάντια της Αχαϊκής, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Οι ιθύνοντες του Ιάσονα προσέγγισαν τον Κώστα Μπαλαφούτη, δείχνοντάς του ότι θέλουν πολύ να τον κάνουν κάτοικο… Αγίου Φανουρίου και ο τελευταίος αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected