Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Βέροιας – Τεστ για Μπαλόν

  Την ευκαιρία να δει για ένα ακόμη παιχνίδι τον Νταμιάν Μπελόν θα έχει την Παρασκευή (27/07) ο Μάκης Χάβος, καθώς η Βέροια θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγα λόγια για τον Damian Bellón :

Ο Ισπανοελβετός μεσοεπιθετικός (φωτ) γεννήθηκε στις 28/8/89 και πριν ξεκινήσει δοκιμές με τη “Βασίλισσα”, αγωνιζόταν στην ελβετική SC Buhl. Το 2006, μαζί με τον αδελφό του Γιάγκο μεταγράφηκαν από τη Σεντ Γκάλεν στην Άστον Βίλλα, με την οποία αγωνίστηκαν στη δεύτερη ομάδα. Το 2008 μετακόμισε στο Λιχτενστάιν και στη FC Vaduz, με την οποία έκανε 59 συμμετοχές. Το 2011 επέστρεψε στην πατρίδα του για τα χρώματα της FC Buhl, με την οποία έγραψε 22 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει μία συμμετοχή με την Ελβετία U2.

Ο Μάκης Χάβος στο φιλικό με την ομάδα των Ιωαννίνων θα του δώσει τη δυνατότητα να δείξει την αξία του, ούτως ώστε να πάρει και την απόφασή του αν θα εισηγηθεί την απόκτηση του παίκτη ή όχι.

Κατά τα άλλα, η Βέροια συνεχίζει την προετοιμασία της στα Τρία Πέντε Πηγάδια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς τόσο ο Καλί, όσο και οι νεοαποκτηθέντες Γεωργέας και Σνάουτσνερ έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected