Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά

Διαβάζουμε στο blog “vatolakkiotis” :

  Στο πανέμορφο και πανέτοιμο προπονητικό κέντρο του Πόρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των Γρεβενά Αεράτα. Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν και οι μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 11-13 ετών της νέας ακαδημίας του σωματείου για να εγκλιματιστούν με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στην πρώτη προπόνηση ο Νίκος Μπαλοδήμος (φωτ) μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τόνισε τους στόχους της νέας χρονιάς. Ο βασικός κορμός παραμένει αναλοίωτος και ο βασικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, ακολουθώντας την επιτυχημένη πεπατημένη της περσινής χρονιάς. Η ομάδα θα βασιστεί και πάλι μόνο σε γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές, αφού στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι η ανάδειξη των τοπικών ταλέντων που απέδειξαν με την απόδοσή τους ότι απαρτίζουν ένα καλοκουρδισμένο σύνολο.

Οι δυσκολίες της νέας χρονιάς με το νέο καταρισμό των ομίλων δεν πτοούν το Νίκο Μπαλοδήμο, αφού με σκληρή δουλειά πιστεύει ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί.
Γυμναστής της ομάδας και βοηθός του Νίκου Μπαλοδήμου είναι ο Γιάννης Σαμαράς, παλιός ποδοσφαιριστής των Αεράτων, παίχτης σε πολλές ομάδες Α΄και Β΄Εθνικής και πρώην προπονητής του Πυρσού που αναμένεται με την εμπειρία και τις γνώσεις του να προσδώσει νέο “αέρα” στην ομάδα.

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση ήταν και ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αποστολίδης (φωτ),  διακριτικός όπως πάντα. Κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο πολύπειρος παράγοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, ενώ τόνισε τις προσπάθειες της διοίκησης για την απόκτηση τριών νέων εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 Παράλληλα ο προγραμματισμός των φιλικών έχει αρχίσει και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις αρχές Αυγούστου.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected