Διάφορα

Καλημέρα!

  Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 σήμερα με αρκετή ζέστη ήδη παρόλο που είναι 8.30 το πρωί! Μια εβδομάδα πριν μας αποχαιρετήσει και ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού και από χθες ξεκίνησε η καινούρια χρονιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας, με την πρώτη προπόνηση για Φίλιππο Μελίκης και Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η πολύ μεγάλη ζήτηση από σας για την “πρώτη” των δύο ομάδων. Το φωτογραφικό υλικό και το ρεπορτάζ από τη χθεσινή μέρα παρουσίασαν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα σύμφωνα με τα στατιστικά μας, απόδειξη ότι επιθυμείτε περισσότερη ενημέρωση και όσο το δυνατόν πιο αναλυτική για όλες τις ομάδες.

Το Imathia Sports News, ως φιλοσοφία, θεωρεί δεδομένο το καθημερινό ρεπορτάζ και θα βρίσκεται σε όλες τις ποδοσφαρικές εξελίξεις στο νομό μας.

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη μέρα προετοιμασίας της Βέροιας στα 3-5 Πηγάδια, τη δεύτερη επίσης μέρα προπόνησης για Μελίκη και Νεόκαστρο (στον Αχιλλέα θα δώσουν το παρόν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Βαλδήρ, Σαμψωνίδης, Κορυτσαίος, όπως επίσης και ο ένας από τους δύο παίκτες που ήδη έχει συμφωνήσει με την ομάδα και θα ανακοινωθεί σήμερα), το φιλικό του Πανιωνίου με τη Λουφτεράρι στα 3-5 Πηγάδια, ενώ συνεχίζονται οι διεργασίες σε όλες τις ομάδες για την στελέχωση των ρόστερ για τη νέα περίοδο.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected