Κατηγορίες
Football League

Παναγιώτης Διλμπέρης : “Μπορούμε την έκπληξη”

  Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης και αναφέρθηκε στην έως τώρα ενίσχυση του ρόστερ, στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 21 ομάδες, στις συνθήκες προετοιμασίας και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε οι «κυανόλευκοι» να γίνουν ο… νέος Πλατανιάς.

Για την προετοιμασία είπε:

«Οι συνθήκες στον Λαϊλιά για προπόνηση είναι φανταστικές. Το μέρος είναι ιδανικό και απορώ γιατί δεν το έχουν εκμεταλλευθεί και περισσότερο και όπως έπρεπε. Και οι συνθήκες του ξενοδοχείου είναι ιδανικές όπως και το γήπεδο της Ορεινής. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Όλοι έχουμε πολύ διάθεση και φάνηκε από την πρώτη προπόνηση».

Για το ρόστερ:

«Κατά 99% έχουμε κλείσει το ρόστερ νομίζω αλλά βασικά είμαστε σε φάση αξιολόγησης. Αξίζει μπράβο στη διοίκηση που δεν καπηλεύτηκε τα όνειρα των παικτών και δεν περίμενε ως τον Αύγουστο για να πέσουν οι τιμές όπως είναι σύνηθες από κάποιες ομάδες. Έχουμε εντοπίσει κάποια κενά και κάποιες θέσει που θα πρέπει να ενισχυθούμε αλλά περιμένουμε την απόφαση για τις 21 ομάδες. Αν περάσει αυτό, τότε το πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος και μπορεί να κάνουμε και περισσότερες μεταγραφές».

Για την προοπτική των 21 ομάδων:

«Το μέγεθος αυτών των ομάδων που ενδέχεται να μπουν στο πρωτάθλημα θα δώσουν σίγουρα άλλη ποιότητα στη Football League σε σημείο που θα αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη. Για εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο είναι καλό αυτό. Από εκεί και πέρα δεν έχω διαμορφώσει άποψη αν είναι καλό ή κακό για εμάς ως Εθνικό Γαζώρου αυτό.

Δε πρέπει να δημιουργήσει δεδικασμένο και κατά καιρούς ομάδες να ανεβαίνουν κατηγορίες και να δημιουργηθεί μια κατάσταση ήξεις αφίξεις».

Για τους νέους παίκτες:

«Επειδή είμαστε μια νέα ουσιαστικά ομάδα πρέπει να εμπεδώσουν οι καινούργιοι παίκτες άμεσα την τακτική. Για αυτό ξεκινήσαμε και πιο νωρίς προετοιμασία σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Νομίζω επίσης πως θα βοηθήσει και το ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι Σερραίοι. Ήταν γενικά και για πολλούς λόγους μια έξυπνη κίνηση. Θα βρουν και οι παίκτες επιπλέον κίνητρο παίζονται για τους δικούς τους ανθρώπους που θα τους βλέπουν κάθε μέρα».

Για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα στο γήπεδο:

«Κάθε προπονητής θέλει η ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να δούμε πως παίζουν και οι αντίπαλοι μας και να προσαρμοστούμε ανάλογα. Αρχικός στόχος πάντως είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και βλέπουμε».

Για μια… σύγκριση με τον Πλατανιά:

«Και ποιος δε θα ήθελε να γίνει ο νέος Πλατανιάς; Ήταν μια ομάδα που είχε και την οικονομική άνεση, είχε και το ρόστερ αλλά εκμεταλλεύτηκε και την ανυπαρξία των υπόλοιπων ομάδων που θεωρητικά ήταν πιο δυνατές. Εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια με οργάνωση και μεθοδικότητα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη διοίκηση:

«Μπορεί οι άνθρωποι να μην είναι έμπειροι από τέτοιες κατηγορίες αλλά έχουν διάθεση. Λειτουργούν συλλογικά, καθημερινά μαθαίνουν, οργανώνονται και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και να βελτιώσουν σε όλους τους τομείς την ομάδα».

Για τον Πανσερραϊκό:

«Εννοείται πως δεν υπάρχει θέμα κόντρας. Να ευχηθώ και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκίνησε τη Δευτέρα. Αν θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι δε ξέρω, εμείς ξεκινήσαμε πιο νωρίς την προετοιμασία και δε μπήκα ακόμα στη διαδικασία να μιλήσω με τον συνάδελφο προπονητή. Μπορεί να γίνει. Θα δούμε…».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected