Super League 1

3-5 Πηγάδια – Πανιώνιος vs Λουφτεράρι 0-0

  Χωρίς σκορ έληξε το φιλικό του Πανιωνίου με τη Λουφτεράρι Αργυροκάστρου, με την ελληνική ομάδα να είναι καλύτερη από την αλβανική ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 Τα δοκάρια έσπασαν οι παίκτες των “κυανέρυθρων”, σε ένα ματς που έληξε 0-0, καθώς κατάφεραν να τα πετύχουν όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις φορές.

Την αρχή έκανε ο Οκόγιε στο 15′ όταν και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, προσπάθησε να επανορθώσει και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μενδρινός, ο οποίος όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, παρά μόνο να διπλασιάσει τα δοκάρι της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές. Οι “κυανέρυθροι” συνέχισαν να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους, όμως και πάλι η ατυχία έκανε την εμφάνισή της. Στο 50′ ο Σάμαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα αποκρούστηκε για μία ακόμα φορά από το δοκάρι της Αλβανικής ομάδας. Στο 80′ ο Αραβίδης έχασε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:
Ανέστης (46′ Περιστερίδης), Σπυρόπουλος (46′ Κούρντι), Ρόκας (60′ Κούρος), Κουλουχέρης (60′ Λαμπρόπουλος, 85′ Καλαϊτζίδης), Αυλωνίτης, Ντούνης (60′ Δρόσος), Σμύρλης (46′ Αραβίδης), Γιαννούλης (70′ Ανδράλας), Μενδρινός (70′ Μιλοβάνοβιτς), Οκόγιε, Μιλοβάνοβιτς (46′ Σάμαρης).

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Πανιώνιο, αυτή με την Κόρινθο, του δικού μας Κώστα Τάνη, που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 18:30 επίσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την ομάδα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected