Super League 1

Βέροια – Το Imathia Sports News βρέθηκε στην προετοιμασία

  Βρεθήκαμε σήμερα στα 3-5 Πηγάδια να παρακολουθήσουμε από κοντά την προπόνηση της Βέροιας, στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει η “Βασίλισσα”.

Η προπόνηση ήταν αρκετά έντονη, ο Μάκης Χάβος έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες και με τις φωνές του, “έσπαγε” την απόλυτη ησυχία της περιοχής! Οι παίκτες, χωρισμένοι σε “κίτρινους” και “μπλε” (φωτ), έκαναν ασκήσεις με πάσες και σουτ, ενώ οι τερματοφύλακες σε φουλ ένταση, στην άκρη του γηπέδου υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Στον πάγκο εκτός γηπέδου πλέον, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής (φωτ), επέβλεπε την προπόνηση και σίγουρα θα νιώθει κάπως περίεργα όταν τόσα χρόνια βρισκόταν μέσα από τις γραμμές του γηπέδου.

Από την σημερινή προπόνηση έλειπε ο Σερζ Ντιέ, ο οποίος μετέβη στη Γαλλία λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Γεωργέας και Σνάουτσνερ, όπως επίσης και ο υπό δοκιμή Μπελόν, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected