Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, εδώ και μερικές μέρες ο μέχρι πρότινος προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Παπαδίνας, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιώργος Σπυριδωνίδης.

Ο νέος προπονητής της ομάδας δεν είναι ακριβώς…νέος, καθώς έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο των “πράσινων” για 2 χρόνια στο παρελθόν. Η επιστροφή του στα παλιά “λημέρια” συνοδεύεται από την αποχώρηση του Σάκη Παπαδίνα, ο οποίος ουσιαστικά δεν θεωρείται εκτός ομάδας, καθώς η διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου του έκανε πρόταση να αναλάβει τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Παπαδίνα, ο οποίος ενώ αρχικά μας επιβεβαίωσε ότι προπονητής ανέλαβε ο κ. Σπυριδωνίδης, στη συνέχεια μας τόνισε ότι έχει κάνει μια αντιπρόταση στον πρόεδρο, στην οποία περιλαμβάνεται η εξ ολοκλήρου ανάληψη των Ακαδημιών της ομάδας, από τα “bambini” μέχρι και το παιδικό τμήμα. Θεωρεί όμως δύσκολο να γίνει αποδεκτή, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο προτάσεις, που δύσκολα όπως μας λέει ο κ. Παπαδίνας, να γεφυρωθεί.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και τον προγραμματισμό του συλλόγου, αύριο θα γίνει μια πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας, με σκοπό μια πρώτη επαφή και συζήτηση για τη νέα χρονιά. Η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή συνάντηση.

Από τους παίκτες, μετά και την οριστική αποχώρηση του Κουτρουλιά στην Κ17 της Βέροιας, άλλοι δύο νεαροί δοκιμάζονται στην Κ20 και Κ17 της “Βασίλισσας”. Πρόκειται για τους Βασίλη Μαγκίδη, Ανέστη Σπυριδωνίδη και Τραϊανό Μουχτάρη, οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν την αξία τους και να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα της Βέροιας.

Συζητήσεις έχουν γίνει και με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Κυμίνων πέρσι Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος κατάγεται από το χωριό και είναι ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Α1 Ερασιτεχνική. Οι επαφές έχουν προχωρήσει και πολύ πιθανό ο Γιάννης να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα σκαριά βρίσκεται μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα του Απόλλωνα, που θα προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται για επιθετικό περιοχής, πολύ γνωστό όνομα στην Ημαθία και σύμφωνα με την άποψη του Σάκη Παπαδίνα, τον οποίο ρωτήσαμε σχετικά, ο συγκεκριμένος παίκτης συγκαταλέγεται στους 4-5 καλύτερους επιθετικούς στον νομό μας!

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected