Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νάουσα – Ώρα για αποφάσεις

  Φως στο τούνελ φαίνεται πλέον στο στρατόπεδο του ΦΑΣ Νάουσας, καθώς στην επαναληφθείσα συνέλευση το βράδυ της Τετάρτης 25/7 στα γραφεία του συλλόγου (με παρόντες 18 άτομα…), βρέθηκε η “χρυσή τομή”, με την πλήρη σύνθεση της νέας διοίκησης να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πόλη της Νάουσας, στη νέα διοίκηση δεν θα συμμετέχουν οι Γιώργος Φουδούλης, Φώτης Φανιάδης (φωτ δεξιά) και Αντώνης Φωτιάδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Αντίθετα, τα πρόσωπα που θα προστεθούν, σύμφωνα με πηγές, θα είναι οι Δημήτρης Τασιώνας, Στέργιος Τούφας, ο απερχόμενος πρόεδρος Θωμάς Σαμαράς (φωτ αριστ.), ο Βασίλης Μίλης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης φυτωρίων “Μίλης” στα Μονόσπιτα και ο Κώστας Κελεσίδης, οινοποιός και ιδιοκτήτης του φημισμένου ¨Κτήμα Κελεσίδη” στο Γιαννακοχώρι.
Το νέο ΔΣ από Παρασκευή 27/7 αναλαμβάνει δουλειά για να ‘τρέξει’ τα θέματα λειτουργίας της ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι βρέθηκαν άνθρωποι που επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά τον ΦΑΣ Νάουσα στη δύσκολη συγκυρία (εκτός από την ‘Υδρόγειο’) και όπως φαίνεται η χρονιά θα προχωρήσει καλά, με την ομάδα να στηρίζεται στα δικά της παιδιά και να προωθεί τα φυτώριά της.
Παρών στη συνέλευση εκ μέρους του δήμου Νάουσας ο πρόεδρος της ΤΑΒ Αντώνης Μπουρδάνος, που μετέφερε το μήνυμα του δημάρχου ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσει τουλάχιστον όσο και τα προηγούμενα χρόνια.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected