Κατηγορίες
Διάφορα

Σχολές προπονητικής – Θετικό κλίμα από Ιωαννίδη

  Το μείζονος σημασίας ζήτημα της επανίδρυσης των σχολών προπονητικής, αλλά και της χορήγησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους αποφοίτους του ΤΕΦΑΑ, τέθηκε χθες (25/07) επί τάπητος.

Αντιπροσωπία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, προεξέχοντος του προέδρου του Παναγιώτη Γιαννάκη, και ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Ιωαννίδης συζήτησαν σε πολύ θετικό κλίμα τα δύο φλέγοντα θέματα, με τον τελευταίο να ακούει με προσοχή τις θέσεις του ΣΕΠΚ, υπογραμμίζοντας κι εκείνος από την πλευρά του αφενός τη σημασία της επανίδρυσης των σχολών, υπάρχουν άλλωστε πάρα πολλές αιτήσεις από ενδιαφερομένους, και αφετέρου τη χορήγηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, μια και το επάγγελμα του προπονητή κινδυνεύει πλέον να γίνει «κλειστό».

Από την πλευρά του, ο ΣΕΠΚ πρότεινε τη χορήγηση προσωρινής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους αποφοίτους της γυμναστικής ακαδημίας, μέχρι να λυθεί το νομοθετικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Ο Γιάννης Ιωαννίδης αφουγκράστηκε το πρόβλημα και τόνισε ότι θα το εξετάσει ενδελεχώς. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου προπονητών, Θόδωρος Μπολάτογλου.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected