Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας (μπάσκετ) – Στο φουλ οι μηχανές…

  Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο τμήμα μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας, καθώς εκτός από τις μεταγραφές των νεαρών Αλεξανδρόπουλου και Στάχοβιτς που είχαμε γράψει σε παλαιότερο δημοσίευμα, άλλοι δύο παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τους Σάββα Χρυσόπουλο (φωτ), που πέρσι αγωνιζόταν στη ΜΕΝΤ και τον Νίκο Τσιόγκα από τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ, έχει ύψος 1,96 και προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα του ΠΑΟΚ, ενώ πριν τη ΜΕΝΤ αγωνίστηκε και στον Μαντουλίδη.

Ο Νίκος Τσιόγκας (που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον “δικέφαλο) είναι μόλις 15 χρονών, έχει ύψος 1,97, αγωνίζεται στη θέση “2”, ενώ συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων με την Εθνική ομάδα που διεξάγεται στη Λετονία από 19 έως 29 Ιουλίου.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, θα ενσωματώσουν στην ομάδα τους Μοτσιόπουλο Γιώργο, Χρήστο Κώστα και Νίκο Φύκατα από της Ακαδημίες του Φίλιππου, οι οποίες πέρσι ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Επίσης στην ομάδα θα αγωνίζονται και του χρόνου οι Ευθύμης Κοθράς, Γιώργος Τροχόπουλος και Γιάννης Παπαπέτρου, καθώς και οι τρεις ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Τέλος, ο Φίλιππος Βέροιας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της αθλητικής χρονιάς 2012-2013, από τις 25/7 θα λειτουργήσει γραφείο τύπου με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη προβολή όλων των δραστηριοτήτων του. Το γραφείο τύπου μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.filipposbc.gr, καθώς επίσης και τη σύνταξη και αποστολή Δελτίων Τύπου, θα ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους συντάκτες του Αθλητικού Ρεπορτάζ σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected