Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια vs ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 – Χορός στη βροχή!

  Εντυπωσιακή και συνάμα αποτελεσματική κατά διαστήματα, η “Βασίλισσα” κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και έδειξε ότι,αν και πολύ νωρίς, είναι σε καλό δρόμο.

Βρεθήκαμε μία ώρα πριν το παιχνίδι στο ξενοδοχείο της ομάδας και συνομιλήσαμε με άνθρωπο της Βέροιας, που μας αποκάλυψε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντιέ με τη γυναίκα του είναι αρκετά σοβαρό και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει!

Στον αγώνα μας τώρα, ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1, με Κοτταρίδη κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Αμαραντίδη και δεξί τον Γεωργιάδη, στόπερ τους Σιμηχανίδη (δείχνει να εμπιστεύεται τον “μικρό) και Τζημογιάννη, αμυντικά χαφ-κόφτες Γεωργέας και Καλογέρης, αριστερό χαφ τον Μάικλ Ολαϊτάν, δεξί τον Καλτσά, Μπαργκάν σέντερ φορ και πίσω του στον άξονα ο υπό δοκιμή Μπελόν.

Ο ΠΑΣ από την αντίθετη πλευρά, αγωνίστηκε με 4-4-2, με Φεγκρούζ τερματοφύλακα, αριστερό μπακ τον Τάσο Πάντο, δεξί τον Γανωτή, στόπερ τους Μιχαήλ και Οικονόμου, αμυντικά χαφ Πατσατζόγλου και Κεϊτά, αριστερά στην επίθεση ο Κωστάκης, δεξιά ο Γεωργίου και οι δύο επιθετικοί Γιάκος και Τζανής.

Η Βέροια, σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή παρά τη βροχή αν και χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να σκοράρει το πρώτο της τέρμα. Οι δύο Ισπανοί Μενέντεζ και Πέρεζ δείχνουν να κάνουν τη διαφορά στα πλάγια και στον άξονα, ενώ ο Μπελόν σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από το προηγούμενο φιλικό.

Οι φάσεις του αγώνα :

15′ Φάουλ του Κωστάκη από τα δεξιά, αποκρούει στη δεξιά γωνία ο Κοτταρίδης.

18′ Κλέψιμο Καλτσά στο κέντρο, αντεπίθεση τρεις-δύο για τη Βέροια, ο Καλτσάς πασάρει στον Μπαργκάν, αυτός τετ-α-τετ τον προλαβαίνει ο Φεγκρους.

28′ Φάουλ και πάλι με τον Κωστάκη από δεξιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

37′ Φάουλ Μπαργκάν λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Φεγκρούζ.

53′ (1-0) Αντεπίθεση από δεξιά με τον Καλτσά, πολύ καλή πάσα στο δεξί δοκάρι, σουτ του Μπελόν και η μπάλα στα δίχτυα.

64′ Φάουλ Μπαργκάν από δεξιά, κεφαλιά του Ολαϊτάν, λίγο άουτ

75′ (2-0) Κλέψιμο Ολαϊτάν στο χώρο του κέντρου, ασίστ στον Πέρεζ και αυτός από κοντά κάνει το 2-0

82′ Σουτ του Ρουμπουλάκου λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83′ (3-0)Σουτ του Μενέντεζ από αριστερά, ο Αυγενικού στην προσπάθεια να διώξει τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδα του

85′ Φάουλ από δεξιά του Μενέντεζ, καλοχτυπημένο λίγο άουτ

86′ Επέλαση του Ολαϊτάν από δεξιά, πολύ χαλαρή η άμυνα του ΠΑΣ και εύκολα θα κάνει το 4-0.

Οι συνθέσεις :

Βέροια: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιμηχανίδης, Τζημογιάννης, Γεωργέας, Καλογέρης, Μπελόν, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Μπαργκάν. Έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Μενέντεζ, Πέρεζ, Μάνος, Βεργώνης και Σκαθαρούδης

ΠΑΣ Γιάννινα : Φεγκρουζ, Γανωτής, Γεωργίου, Κεϊτά, Πάντος, Πατσατζόγλου, Γιάκος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζανής, Κωστάκης. Έπαιξαν και οι Ντε Βινσέντι, Λίλα, Βίλα, Μπαμπανιώτης, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Τοπούζης, Τζημόπουλος, Ρουμπουλάκου.

Πολύ καλός ο διαιτητής Βρέσκας με βοηθούς τους Μαλούτα και Κελεσίδη.

* Σε λίγο φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected