Κατηγορίες
Super League 1

Θοδωρής Βασιλακάκης – Βασικός με Πάφο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της SKODA Ξάνθης με την ΑΕ Πάφου που έγινε στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης αγωνίστηκε από την αρχή του αγώνα και ανατικαταστάθηκε στο 60′. Ήταν αρκετά δραστήριος, χωρίς όμως να βοηθήσει όσο ήθελε, καθώς η εικόνα της ομάδας γενικά δεν ήταν ικανοποιητική.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, η SKODA είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με τους Μάνταλο και Μαρσελίνιο, οι οποίοι δεν βρήκαν… στόχο, ενώ στην επανάληψη οι Τριάδης, Πλατέλλας και Μαρκόφσκι απείλησαν την αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

SKODA Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μάνταλος, Κούτεβ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι.
Έπαιξαν και οι: Βάλλας, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Γκατσολάρι, Τριάδης, Τορομανίδης.

Α.Ε. Πάφου: Σέμποκ, Ιωάννου, Γαρπόζης, Πετκάκης, Κακογιάννης, Σερτσάο Λουίς, Κοιλιάρας, Γκρούλιτς, Μελισσάς, Σάουλο, Καντρεζίνιο.
Έπαιξαν και οι: Ασπρογένους, Χριστοφή, Δημητρίου, Ταλ, Ευθυμίου, Σάββα, Δημοσθένους, Μιγκέλ Βάργκας, Σίλας, Φιλίππου, Λουκά, Φυλάκτου, Ντέκο, Βαρναβίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected