Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Εκλογή νέου προέδρου

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος της Super League, με μοναδικό υποψήφιο τον Γιάννη Μώραλη.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακού απολαμβάνει τη στήριξη των περισσοτέρων ομάδων, ενώ η έλλειψη αντιπάλου συνηγορούν πως δύσκολα θα χάσει τη θέση του προέδρου του συνεταιρισμού. Οσο για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, όλα δείχνουν πως για μια ακόμη χρονιά θα παραμείνει ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Ο Στράτος Σιωπήλης, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση, δεν έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού, οπότε δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

Στην ψηφοφορία, πάντως, αναμένεται να συμμετέχουν και οι τρεις ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν, Εργοτέλης, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, όπως και οι τρεις που ανέβηκαν, Βέροια, Πανθρακικός, Πλατανιάς. Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται να επικυρωθούν πάλι οι τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του περασμένου πρωταθλήματος. Οι νομικές εκκρεμότητες δεν έχουν ξεπεραστεί, καθώς δεν εκδόθηκε την Πέμπτη (26/7) η απόφαση από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για την καταγγελία του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών.

Στα άλλα θέματα που θα απασχολήσουν το σώμα του συνεταιρισμού είναι η διαπραγμάτευση με τη Nova για τη μείωση του πακέτου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η νέα πρόταση του συνδρομητικού καναλιού κάνει λόγο για μείωση 12,5% του τριετούς συμβολαίου, ενώ η Super League θα επιδιώξει μονοετή μείωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected