Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Νέος πρόεδρος ο Μώραλης

Με συντριπτική πλειοψηφία, αλλά χωρίς κοινή αποδοχή, αφού υπήρξαν τρεις ΠΑΕ που δεν τον ψήφισαν σε σύνολο 17 (με την ΕΠΟ) που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ο Γιάννης Μώραλης εξελέγη πρόεδρος της Super League, η οποία περνάει ξανά, «θεωρητικά»,  υπό τον έλεγχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν… καταψήφισε, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, την υποψηφιότητα Μώραλη, αλλά δήλωσε… απούσα, ενώ την ίδια στάση τήρησε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρίσκονταν στην αίθουσα.

Δεν συμμετείχε στη διαδικασία, λόγω απουσίας του Γιώργου Σπανού στη Βουλγαρία με την αποστολή της ομάδας, ο Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας που επίσης απουσίασαν οι εκπρόσωποί της. Για την εκλογή προέδρου, δικαίωμα ψήφου είχαν οι 16 ΠΑΕ του περσινού πρωταθλήματος και η ΕΠΟ, καθώς στη συνεδρίαση που θα ακολουθήσει θα γίνουν κι επίσημα δεκτές στον συνεταιρισμό οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Fooball League, Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος ανανέωσε για πέμπτη χρονιά τη θητεία του ως αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας με 14 ναι, καθώς απών δήλωσε και πάλι ο Παναθηναϊκός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected