Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χάρης Συμεωνίδης – Παραμένει στο Μακροχώρι

  Άλλος ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ των πρωταθλητών παρέμεινε στο Μακροχώρι. Ο δεξιός μπακ-χαφ Χάρης Συμεωνίδης συμφώνησε σε όλα με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και μετά τους Μπάκανο, Πιέτρα και Τσακαλίδη, γίνεται ο τέταρτος παίκτης της περσινής εντυπωσιακής πορείας, που παραμένει “ασπρόμαυρος”.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ομάδας Διονύση Βούλγαρη και του Σπύρου Σταματέλλου, μετά από πρωτοβουλία του πρώτου. Τα δεδομένα που υπήρχαν πριν από τη συνάντηση ήταν ότι οι δύο πλευρές απείχαν κατά πολύ στο οικονομικό και δύσκολα θα γεφύρωνε η διαφορά.

Η πρωτοβουλία όμως του ισχυρού άνδρα της Ένωσης ίσως αλλάξει τα δεδομένα και σίγουρα τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα στην υπόθεση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Οι παίκτες που αναμένεται να έχουν συνάντηση τις επόμενες μέρες είναι οι Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης και Ιωακειμίδης, οι οποίοι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να παραμείνουν στην Ένωση.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Μακροχώρι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τριών νεαρών ποδοσφαιριστων από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ ομάδας η οποία πέρσι τιμωρήθηκε και υποβιβάστηκε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected