Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Οικονόμου – Παίκτης του Απόλλωνα

  Στον ιστορικό Απόλλων Λιτοχώρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Οικονόμου. Ο Ημαθιώτης αμυντικός χαφ, μετά την περσινή εκπληκτική χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ακαδημία Πλαταμώνα (παρόλο που τελικά η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στη Football League 2, καθώς το ΑΦΜ της ομάδας αγοράστηκε από τον Αιγινιακό), φέτος θα αγωνιστεί ένα επίπεδο πιο κάτω.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου, από τις ιστορικότερες ομάδες στη Βόρεια Ελλάδα (ιδρύθηκε το 1928!) αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική Πιερίας. Στο παρελθόν η ομάδα, που έχει έδρα στους πρόποδες του Ολύμπου, έχει αγωνιστεί και στη  Γ’ Εθνική ενώ αρκετοί καταξιωμένοι παίκτες έχουν βγει από τα “σπλάχνα” της ομάδας (π.χ. Αλέξανδρος Τζιόλης).

Ο Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος μένει μόνιμα και εργάζεται στην Κατερίνη, αναζητούσε μια ομάδα κοντά στην περιοχή και ο Απόλλωνας του πρόσφερε αυτό που ζητούσε. Μπορεί να υπήρξε επαφή με τον Αιγινιακό αλλά και τη Νεοκαισάρεια (ανέβηκε φέτος στη Δ’ Εθνική), όμως ο Ημαθιώτης μέσος θεώρησε πιο συμφέρουσα την πρόταση του Απόλλωνα.

Μαζί με τον Οικονόμου στην ομάδα θα αγωνίζεται και ο έμπειρος Δημήτρης Καλαμπάκας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ακαδημία Πλαταμώνα και σύμφωνα με τον Γιώργο, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, ο Απόλλωνας θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο τη νέα περίοδο.

Εμείς ευχόμαστε καλή τύχη στον Γιώργο Οικονόμου και πάντα επιτυχίες.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected