Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Χωριό 750 κατοίκων κι όμως…

 

Μπορεί ο Πλατανιάς του νομού Χανίων να έχει 750 μόνιμους κατοίκους, αλλά μάλλον την ομάδα του χωριού που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Super League, έχει οπαδούς σε όλη την Κρήτη. Διαβάστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η νεοφώτιστη ομάδα :

“Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Ήδη έχουν διατεθεί περί τα 1.500 εισιτήρια και το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης των Χανίων και γενικότερα της Δυτικής Κρήτης παραμένει μεγάλο. Για τον λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. θα βρίσκεται την Τετάρτη 1 Αυγούστου στα Χανιά και την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Καστέλι Κισάμου για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας”.

Πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα με τους χιλιάδες οπαδούς ανά την Ελλάδα, μέχρι στιγμής έχει δώσει περίπου τα πενταπλάσια (7500 περίπου)! Και φυσικά ακόμα δεν έχει τελειώσει η περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων!

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected