Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Άλλη μία προσθήκη!

  Μετά από ένα διάστημα χωρίς ειδησεογραφία από πλευράς Λευκαδίων, μία μέρα πριν βγει ο Ιούλιος, ο ΠΑΣ προχώρησε στην 8η προσθήκη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Πετρίδη που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στη γειτονική Νάουσα. Ο 22χρονος χαφ (18/9/1989) την περίοδο 2008-2009 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, από τον οποίο μεταπήδησε στον γειτονικό Αετό Σκύδρας που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική.

Με προπονητή τον τωρινό πλέον προπονητή του Γιώργο Τυριακίδη, πέτυχε την άνοδο στη Football League 2, εκεί όπου κατέγραψε 14 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει γκολ. Το καλοκαίρι αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Βασίλη Αργυρίου στη Νάουσα και κατάφερε να τον αποκτήσει. βοηθώντας σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της Νάουσας στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυση του και με τον Γιώργο Τυριακίδη στον πάγκο του φαίνεται ότι καταφέρνει και προσελκύει παίκτες από υψηλότερο επίπεδο, όπως είναι ο Πετρίδης με συμμετοχές στη Football League 2 αλλά και οι Μπρέγκου, Πασχώνης που ήδη έχουν ενταχθεί στην ομάδα.

Σύμφωνα με δήλωση του Γιάννη Καλαϊτζίδη πριν λίγο στο Imathia Sports News, σήμερα ή αύριο θα είναι σε θέση να ανακοινώσει άλλη μία προσθήκη για την ομάδα.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected