Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Γιώργος Κασαπίδης – Παραμένει κάτοικος Νάουσας…

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις αλλά και αρκετούς “μνηστήρες”, ο Γιώργος Κασαπίδης (φωτ. αριστερά) συμφώνησε με τον Αχιλλέα Νάουσας και τη νέα περίοδο θα υπερασπίζεται την εστία των «κιτρινόμαυρων».

Έπειτα από την πολύ καλή περσινή χρονιά με τον Ολυμπιακό Νάουσας, παρά τον υποβιβασμό στην Α2, ο Γιώργος διατήρησε ψηλά τις “μετοχές” του και στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι αποτέλεσε “μήλον της έριδος” ανάμεσα στον Αχιλλέα, τη Χαρίεσσα αλλά και τα Λευκάδια (ως προπονητής τερματοφυλάκων).

Τελικά ο Αχιλλέας ήταν η ομάδα που “επικράτησε” σ’ αυτή τη μονομαχία, αποκτώντας έναν πολύ έμπειρο τερματοφύλακα στην προσπάθεια που θα κάνει και τη νέα χρονιά για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την είδηση και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την ακόλουθη δήλωση του :

“Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με τις προτάσεις και την εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο μου. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο του Αχιλλέα Νάουσας για την επιμονή του να ενταχθώ στην ομάδα, από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected