Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας (μπάσκετ) – Μπρόζος ο 5ος!

Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοίνωσε την 5η του μεταγραφή. Πρόκειται για τον 26χρονο Γιώργο Μπρόζο (ύψος 2.00, από την Ανατόλια)

O Γιώργος Μπρόζος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης και αγωνίζεται στην θέση 4. Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στην Αμερική όπου έπαιξε για 4 χρόνια (2004-2008) στην ομάδα του FERMAN University στην South Carolina. Το 2008 επιστρέφει και αγωνίζεται με την φανέλα της Α.Ε.Λ στην Α1, την 3ετία 2009-2011 αγωνίστηκε στην ΜΕΝΤ (2009), στον Αρκαδικό (2010) και στο Ανατόλια (2011).

Ο παίχτης συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ  Τραπεζανλίδη Γιώργο και υπέγραψε συμβόλαιο για 1 έτος παρουσία του μάνατζερ, του αδελφού του και του επιχειρηματία Σκουρτόπουλου Σωτήρη που αποτελεί έναν από τους δυναμικούς υποστηρικτές της ομάδας του Φιλίππου και φίλος του προέδρου Γιώργου Τραπεζανλίδη.

Ο 26χρονος power forward δήλωσε στο filipposbc.gr : « Είμαι χαρούμενος για την νέα μου ομάδα τον Φίλιππο και ανυπομονώ να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν. Γνωρίζω ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από την Διοίκηση αλλά και από την κοινωνία της Βέροιας για να προωθήσουν το μπάσκετ. Νομίζω ότι ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία, η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο αφορά τους φιλάθλους και τον κόσμο της Βέροιας τους καλούμε όλους στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr : «Υλοποιούμε αυτά που έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο Μπρόζος είναι η καλύτερη επιλογή από ένα σύνολο παιχτών που κοιτούσαμε με το τεχνικό team της ομάδας. Είναι ένας πολυδιάστατος παίχτης και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με παίχτες ιδίου επίπεδου.»

Ο Σκουρτόπουλος Σωτήρης δήλωσε στο filipposbc.gr : «Η προσθήκη του Μπρόζου στο ρόστερ της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο που παρά τους χαλεπούς καιρούς ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα είμαι κοντά στην ομάδα και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.»

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected