Super League 1

Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια Κ20 1-4

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/8 ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Αλμωπού και της Βέροιας, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Τσόλκα από τη μία ομάδα στην άλλη. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η “Βασίλισσα” κέρδισε με σκορ 4-1 την ομάδα της Πέλλας που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6′ ο Βαγγέλης Βακιάνης (που πέρσι αγωνιζόταν στα Λευκάδια) έγραψε το 1 – 0. Όμως ακολούθησαν 4 τέρματα των φιλοξενούμενων στο 27′ με τον Κουκουράκη, στο 38′ με τον Παρσόπουλο, στο 76′ με τον Πατσιαβούρα και στο 82′ με τον Μουχτάρη για το τελικό 1 – 4.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Ταγγίδης, Καλογιάννης, Μουρατίδης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Τσιμτσιρίδης, Μονογενίδης, Βακιάνης, Παπαδόπουλος Ι. Αγωνίστηκαν και οι Καιλάρης, Χρήστου, Κανωτίδης, Μπογδάνης, Σαββίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Παπαδόπουλος Ν.

Βέροια: Βόλτσης, Σούρλας, Αλιατίδης, Πέικος, Τακίδης, Τσιόγκας, Κουκουράκης, Αναγνώστου, Παρσόπουλος, Στόικος, Τσόλκας. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Λαναράς, Σίμος, Αργυρόπουλος, Τσίλης, Μουχτάρης, Στασινόπουλος, Σάλτας, Λίτσι, Γρηγοριάδης, Σπυριδωνίδης, Μουρατίδης, Παπαγεωργίου, Πατσιαβούρας.

*φωτ. από aridaianews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected